Yrityskäyttöön

Tiedote koskien papereita ja sisäilman kosteutta

Muutaman kerran vuodessa, kesällä hellekauden ja talvella pakkaskauden aikaan, toimistotilojen sisäilman kosteudessa on huomattavia eroja. Tämä ilmankosteuden muutos vaikuttaa suoraan toimiston tulostuslaitteissa käytettävän paperin ominaisuuksiin. Avatussa riisissä oleva tulostuspaperi tulee hellekaudella todella kosteaksi ja voi aiheuttaa tulostuslaitteessa toimintahäiriöitä.

Sisäilman kosteuden muuttuessa kannattaa tulostuslaitteissa oleva paperi vaihtaa päivittäin. Uusi paperi otetaan avaamattomasta paperipaketista/riisistä ja vaihdetaan tulostuslaitteen kaseteissa olevan paperin tilalle. Poistettavan paperin voi käyttää myöhemmin, kun sisäilman kosteus on palannut normaalille tasolle (pakkas- tai hellekauden jälkeen). Näin toimien varmistatte tulostuslaitteenne häiriöttömän toiminnan ja palveluorganisaatiomme käytettävyyden muiden tulostushaasteiden osalta.

Tulostuspapereissa on paljon eroja. Heikkolaatuisen tulostuspaperin ominaisuudet muuttuvat huomattavasti hyvälaatuista tulostuspaperia enemmän. Suosittelemme, että tulostuslaitteissa käytetään Canon Copy 80g / Canon Office 80g tai testattuja vastaavan laatuluokan papereita.

Lisätietoja

Jos sisäilman kosteuden muuttama paperi aiheuttaa jatkossa laitteen toimintahäiriön, tulemme laskuttamaan huoltokäynnistä erikseen. Mikäli haluatte lisätietoa asiasta tarkemmin, voitte olla yhteydessä Canonin asiakastukeen servicedesk@canon.fi.

spacer
					image