Yrityskäyttöön

THINK-oppaat

Raporteissa tarkastellaan, millaisia mahdollisuuksia jatkuvassa muutoksessa olevat vähittäismyynti-, suunnittelu- ja pakkausmarkkinat tarjoavat painotoimialalle.

Lisätietoja

Think Retail

Think Retail Guide

Tutustu Think Retail -oppaaseemme, jossa kerrotaan printin ja etenkin suurkuvan mahdollisuuksista vähittäismyynnissä. Saat tietää myös uusimmista painotuotemarkkinoihin liittyvistä trendeistä ja havainnoista.

Think Packaging

Think Packaging Guide

Think Packaging -oppaassamme kerrotaan printin asemasta pakkaustuotemarkkinoilla sekä uusimmista painotuotemarkkinoihin liittyvistä trendeistä ja havainnoista.

Think Creative

Tutustu Think Creative -oppaaseemme, jossa kerrotaan printin ja suurkuvan monipuolisista mahdollisuuksista graafisessa suunnittelussa sekä uusimmista painotuotemarkkinoihin liittyvistä trendeistä ja havainnoista.

Think Build

Think Build -oppaassamme kerrotaan printin asemasta rakennusalalla sekä uusimmista rakennusalaan liittyvistä trendeistä ja havainnoista.

Think Décor

Think Décor

Think Décor -oppaassamme kerrotaan digitaalisen printin asemasta sisustusalalla Euroopassa sekä uusimmista sisustusalaan liittyvistä trendeistä ja havainnoista.

Think Personal

Think Personal Guide

Think Personal -oppaassa tutustutaan personointiin ja printin mahdollisuuksiin personoinnissa.

Katso Canonin suurkuvatulostimet

Tutustu Canonin kattavaan suurkuvatulostinvalikoimaan.

Katso mielenkiintoinen sovellusesittely

Tutustu Océ Arizonalla tulostettuihin jännittäviin erikoistuotteisiin.

Lue lisää samanlaisia artikkeleita

Think Digital tarjoaa painoalaan liittyviä näkemyksiä ja uusia ideoita ja esittelee eri toimijoiden menestystarinoita.