Océ ColorWave -sovellusten esimerkkigalleria

Graafisiin ja CAD-suunnitteluympäristöihin tarkoitetut Océ ColorWave -suurkuvatulostusratkaisut edistävät työnkulkua, parantavat laatua ja lisäävät tuottavuutta.

Alla esittelemme joitakin Océ ColorWave -sarjan* luovia sovelluksia. Tutustu esimerkkeihin ja hyödynnä innovatiiviset ideat myös omassa bisneksessäsi.

Koristepainatukset ja sisustus

Koristepainatuksilla voit luoda yksilöllisen ja tyylikkään ilmeen erilaisille pinnoille – seinille, lattioille, tekstiileille, huonekaluille tai esineille. Canonin suurkuvaratkaisut takaavat yksilöllisen ja tyylikkään ilmeen sisustukseen. Ei vain tavallisia tulosteita vaan näyttävää designia, joka puhuu puolestaan.

Graafinen viestintä

Monet yritykset haluavat, että tulostettava materiaali viestii yrityksen ydinsanomaa tai kuvaa esimerkiksi kampanjoiden keskeisiä viestejä. Suurkuvatulosteilla yritykset voivat vaikuttaa suoraan ihmisten saamiin mielikuviin ja samalla myyntiin. Laadukkaat suurkuvaratkaisumme takaavat upeat tulosteet, joiden vaikutus on äärimmäisen tehokas ja jotka välittävät halutun viestin vahvasti ja näyttävästi.

Pakkaukset

Asiakkaiden huomio kiinnittyy tuotteisiin, jotka näyttävät hyvältä. Hyvältä näyttävä pakkaus voi kuitenkin näyttää vieläkin paremmalta, jopa ainutlaatuiselta. Canonin suurkuvaratkaisut tarjoavat monipuolisia tulostusmahdollisuuksia materiaaleille, jotka on tarkoitettu esineiden tai asioiden suojaamiseen, peittämiseen, kuljettamiseen, varastoimiseen tai esittelemiseen. Miksi tyytyisit hyvään, kun voit valita parhaan?