Esittelyssä Arizona-sarjan suuren koon tulostussovellukset

Palkitut Océ Arizona -UV-tasotulostimet sopivat täydellisesti uuden luomiseen. Océ Arizona -sarjan UV-tasotulostimet tuottavat laadukkaita tulosteita moniin käyttötarkoituksiin. Tulostimet myös hyödyntävät uusinta tekniikkaa, kuten lakkausta, valkoista tulostusta ja älykkäitä leikkuutyökaluja. Voit siis luoda ainutlaatuisia erikoistuotteita – vain mielikuvitus on rajana.

Olemme koonneet tähän joitakin upeita töitä, joita asiakkaat ovat luoneet Canonin tasotulostimilla. Tutustu luomuksiin ja inspiroidu Arizona-malliston mahdollisuuksista.

Sisustusmateriaalit

Nykypäivänä ihmisten yksilöllisyys näkyy usein asuntojen sisustuksessa, joten mukautettujen ja yksilöllisten sisustusmateriaalien kysyntä on kasvussa. Näihin kuuluvat niin tapetit, ovet kuin keittiökalusteetkin. Sisustusratkaisuja tuottavilla yrityksillä onkin nyt erinomainen mahdollisuus uuteen kasvuun – Océ Arizona -UV-tasotulostimen ja ensiluokkaisten sisustustuotteiden voimin.

brands

Tiesitkö tämän?

Tyypillinen vähittäismyymälä myy 1 700 tuotemerkin tuotteita, mutta asiakas huomaa alle 150 tuotemerkkiä yhden käynnin aikana.

Ulkokyltit

Ulkokylttien ja -mainosten monimuotoisuus antaa asiakkaille ja suunnittelijoille ainutlaatuisia luovia mahdollisuuksia. Océ Arizona -UV-tasotulostimilla voi tuottaa opaskylttejä, yritysten logokylttejä, mainostauluja, kaluston grafiikkaa, katukalusteita ja monia muita ulkokäyttöön tarkoitettuja tuotteita.

ink

Tiesitkö tämän?

Jos päällekkäin tulostetaan kymmenen tulostuskerrosta, musteen paksuudeksi tulee noin 1 mm.

Erityissovellukset

Teollisuussovelluksissa ja tuotantokeskeisissä prosesseissa digitaalinen tasotulostus lisää tuotesuunnittelun vapautta ja tekee koetuotteiden toteuttamisesta sekä yksilöllisestä ja mukautetusta tuotannosta taloudellisesti järkevää. Erityissovelluksia on useita. Niihin kuuluvat muun muassa digitaalinen peitto, kalvokytkimien pintamateriaalit ja tulostus lasille.

tiles

Tiesitkö tämän?

Suurten, paloista useille levyille koottujen kuvien tulostamiseen vaaditaan aito tasotulostin, jotta kuvat kohdistuvat täydellisesti.

Myymälämateriaali

Myymälämainosten on kaapattava asiakkaiden huomio alle sekunnissa. Eloisat värit, kekseliäät ja houkuttelevat muotoiluratkaisut sekä selkeä viesti voivat johtaa heräteostoksen tekemiseen. Myymälämateriaalin, ikkunagrafiikat, myymälän sisäiset mainokset, tuotteiden merkinnät ja kaupan sisustuksen voi tulostaa kätevästi Océ Arizona -UV-tasotulostimilla niin jäykille kuin joustavillekin materiaaleille.

building-signage

Tiesitkö tämän?

Rakennuskylttien luokkia on yleisesti neljä: paneeli, valotaulu, teksti ja banneri.

Valokuvat ja taide

Arizona-UV-tasotulostimella asiakkaat voivat yhdistää värillisiä kerroksia kuvioituihin valkoisiin täyttöpintoihin. Lopputuloksena on täydellisesti kohdistuneet eloisat kuvat – yhdellä kertaa. Yksityiskohdat, terävyys, monipuoliset värisävyt ja pehmeät värisiirtymät saavat valokuva- ja taidetulosteet erottumaan edukseen. Tulostamalla huippulaadukkaat kuvat läpinäkyville materiaaleille saadaan luotua erikoistehosteita.

customised

Tiesitkö tämän?

Mukautetut tuotteet ovat tehokkain yksittäinen tapa lisätä palveluvalikoiman tuottavuutta korkeakatteisilla tuotteilla.

Tuotteiden koristepainatukset

Yksilöllisten ja mukautettujen tuotteiden kysyntä on jatkuvassa kasvussa – oman tyylin halutaan näkyvän kotona, töissä ja julkisilla paikoilla. Océ Arizona -tulostimella voit luoda yksilöllisiä huonekaluja, digitaalisia maalauksia, valokuvakehyksiä, seinätarroja, sisustussomisteita, valaisimia, kylttejä ja paljon muuta.

web-to-print

Tiesitkö tämän?

Tulostuspalveluiden tarjoajille on saatavilla web-tulostusratkaisuja, joilla voi tuottaa mukautettuja sisustustulosteita.

Grafiikat näyttelyihin ja tapahtumiin

Näyttelyissä osaston suunnittelu ja kampanjagrafiikat ovat tärkeässä osassa, jotta kävijöihin tehdään lähtemätön vaikutus. Asiakkaiden huomio kiinnitetään muun muassa eloisilla värimalleilla, näyttävillä suunnitteluratkaisuilla, yritysgrafiikoilla ja tuote-esittelygrafiikoilla. Lähes kaiken osaston materiaalin voi tulostaa Arizona-tasotulostimella – niin tapetit, mainostelineet, lattiakuvioinnin kuin kuvatelineetkin.

small-quantity

Tiesitkö tämän?

Yksittäisten tuotteiden valmistusmäärät ovat pienentyneet merkittävästi viime vuosikymmenen aikana. Pieniä tuote-eriä voi tuottaa nopeasti ja kustannustehokkaasti digitaalista tulostusta hyödyntämällä.

Leikkuu ja jyrsintä ilman tulostusta

Digitaalisella Océ ProCut -leikkuupöydällä voi luoda graafisia tuotteita ja tavaroita, joihin ei tule erityisiä mukautettuja tulostuksia. Digitaalinen leikkuupöytä tuo tulostuksen oheen uusia mahdollisuuksia tuotteiden ja tavaroiden luontiin.

procut

Tiesitkö tämän?

Digitaalisella Océ ProCut -leikkuupöydällä digitaalisten tulostuspalveluiden tarjoajat voivat laajentaa palveluvalikoimaansa myös tulostussovellusten ulkopuolelle.

Lataa raportti: UV-tulostimen ostajan opas

Opas, jossa käsitellään oikeanlaisen UV-tasotulostimen hankintaa yritykselle

Lataa sovellusesittely

Lataa sovellusesittely helposti tulostettavana A4-versiona ja tutustu innovatiivisiin sovelluksiin.