Yrityskäyttöön

Turvallisuusalan asiakastarinat

Tällä sivulla päästämme asiakkaamme ääneen. Tutustu asiakastarinoihin ja lue, miten Canonin ratkaisut ovat auttaneet voittamaan monia liiketoiminnan haasteita.


Huomautus: Canonin valvonta- ja turvakameroiden myynti ja tukipalvelut on siirretty Canon-konserniin kuuluvan yhtiön Axis Communicationsin alaisuuteen ›

Antonius Hypercare

AH-Hero1

Canonin verkkokameroiden asentaminen oli erinomainen päätös. Kamerat ovat laadukkaita, ja ne ovat helpottaneet päivittäistä työtämme merkittävästi. Ero entiseen näkyi välittömästi.

René Groot, pääjohtaja

British Library

British-image1

Olemme olleet erittäin vakuuttuneita Canonin laadukkaista verkkokameroista, ja aiomme laajentaa kirjaston kameraverkostoa 400 kameraan.

Bhanu Goud, Security Systems Manager

FC Dordrecht

FC-hero1

Meille oli tärkeää pystyä tallentamaan huippulaatuista kuvaa koko ajan – erityisesti niissä stadionin osissa, joissa on vähemmän valoa. Siirtyminen analogisesta ratkaisusta digitaaliseen tuntui ainoalta realistiselta vaihtoehdolta.

Jacques de Zeeuw, Security Officer

Nama d.d. Ljubljana

nama-hero1

Olemme erittäin tyytyväisiä uuteen valvontakamerajärjestelmäämme. Järjestelmän käyttöönoton jälkeen olemme onnistuneet vähentämään näpistelyä myymälöissämme merkittävästi, ja nyt tavoitteenamme on vähentää sitä entisestään. Järjestelmää on helppo käyttää, ja sen ansiosta olemme pystyneet kehittämään myyntitekniikkaamme ja tapaamme toimia asiakkaiden kanssa.

Branka Jerala, markkinointijohtaja

The Student Hotel

student-hero1

Canon-kamerat ovat erittäin laadukkaita, ja saimme Canonilta erinomaista palvelua jo ennen laitteiston hankintaa. Pystyimme kehittämään ratkaisun, jota henkilöstömme on helppo käyttää ja joka sopii tarpeisiimme täydellisesti.

Jan-Pieter Muis, omaisuudenhoitaja

Toimialat

Selaa eri toimialoja ja valitse alasvetovalikosta se ala, johon liittyvistä Canon-ratkaisuista haluat lisätietoja.