Yrityskäyttöön

Jälleenmyyjien asiakastarinat

Tällä sivulla päästämme asiakkaamme ääneen. Tutustu asiakastarinoihin ja lue, miten Canonin ratkaisut ovat auttaneet voittamaan monia liiketoiminnan haasteita.


Huomautus: Canonin valvonta- ja turvakameroiden myynti ja tukipalvelut on siirretty Canon-konserniin kuuluvan yhtiön Axis Communicationsin alaisuuteen ›

Lisätietoja

EH Booth & Co Ltd

Pyrimme työskentelemään mahdollisimman paljon paikallisten toimittajien kanssa. Tästä johtuen liikkeisiimme toimitetut laskut olivat hyvin kirjavia aina käsinkirjoitetuista laskuista usean sivun mittaisiin asiakirjoihin. Osa laskuista toimitettiin paperilla, osa sähköisesti. Uuden laskutusjärjestelmän ansiosta Booths voi käsitellä laskuja monipuolisemmin ja laskuja on helppo tarkastella.

Steve Sumner, Financial Controller

GEV

Halusin kattavan, helppokäyttöisen ja tarpeisiimme mukautuvan järjestelmän. Markkinoilla on paljon hyvin suunniteltuja asiakirjanhallintaratkaisuja, mutta kaikki niistä eivät olisi tuoneet tällaiselle pienelle seitsemän työntekijän yritykselle investointia vastaavaa hyötyä.

Friedrich Staller, toimitusjohtaja

Nama d.d. Ljubljana

nama-hero1

Olemme erittäin tyytyväisiä uuteen valvontakamerajärjestelmäämme. Järjestelmän käyttöönoton jälkeen olemme onnistuneet vähentämään näpistelyä myymälöissämme merkittävästi, ja nyt tavoitteenamme on vähentää sitä entisestään. Järjestelmää on helppo käyttää, ja sen ansiosta olemme pystyneet kehittämään myyntitekniikkaamme ja tapaamme toimia asiakkaiden kanssa.

Branka Jerala, markkinointijohtaja

Staples

Tarvitsimme konsultin näkemystä, jotta pystyisimme selvittämään asiakkaidemme ostomotiivit. Käytännössä tarvitsimme oikeanlaisen ratkaisun ja strategian, mutta emme löytäneet niitä, ennen kuin pyysimme apua Canonin yrityspalveluilta.

Richard Houppermans, yrityspalvelujohtaja

Toimialat

Selaa eri toimialoja ja valitse alasvetovalikosta se ala, johon liittyvistä Canon-ratkaisuista haluat lisätietoja.