Yrityskäyttöön

Ammattikuvauksen asiakastarinat

Tällä sivulla päästämme asiakkaamme ääneen. Tutustu asiakastarinoihin ja lue, miten Canonin ratkaisut ovat auttaneet voittamaan monia liiketoiminnan haasteita.


Huomautus: Canonin valvonta- ja turvakameroiden myynti ja tukipalvelut on siirretty Canon-konserniin kuuluvan yhtiön Axis Communicationsin alaisuuteen ›

Lisätietoja

Clive Booth

Tulosteen pitäminen kädessä tuntuu jotenkin aivan erityiseltä. Ostettu taideteos on yleensä tehty canvakselle. Myöskään valokuvia ei useinkaan osteta tietokoneen ruudulta vaan paperilla. Tulostettuja kuvia voi pitää kädessä, ja ne tuntuvat erityisen hienoilta. Tämä on tärkein syy, miksi ylipäänsä käytän tulostinta.

Clive Booth

Gary Knight

Olen käyttänyt tätä tulostinta jo kuusi vuotta, enkä enää ostaisi mitään muuta mallia. Tulostin tekee kaiken, mitä haluan – ja vieläpä erittäin hyvin ja luotettavasti. Olen haltioissani. Tulostin on itse asiassa suosikkilaitteeni.

Gary Knight

Kyas Photography

imagePROGRAF-suurkuvatulostimet tukevat studiomme kasvua. Pystymme toteuttamaan laadukkaampia ja suurempia töitä ja ennen kaikkea projekteja, joista olemme innoissamme. Suurkuvatulostin nopeuttaa työntekoa, minkä ansiosta voimme keskittyä räätälöityjen portfolioiden luomiseen kunkin asiakkaan projekteja varten ja luoda, korjailla ja parannella valokuvia huolellisesti siten, että ne ovat mahdollisimman laadukkaita.

Jörg Kyas, Kyas Photography

Martin Parr

Parr-Hero1

Olivatpa Martinin valokuvat esillä Lontoon-studiossamme tai pop up -tapahtumissa eri puolilla maailmaa, yhteistyössä Canonin kanssa pystymme tuomaan niiden intensiteetin esiin ja takaamaan, että töiden ulkoasu kestää myös aikaa.

Louis Little, tulostustuotannon päällikkö

Toimialat

Selaa eri toimialoja ja valitse alasvetovalikosta se ala, johon liittyvistä Canon-ratkaisuista haluat lisätietoja.