Yrityskäyttöön

Tulostus- ja painotoiminnan asiakastarinat

Tällä sivulla päästämme asiakkaamme ääneen. Tutustu asiakastarinoihin ja lue, miten Canonin ratkaisut ovat auttaneet voittamaan monia liiketoiminnan haasteita.


Huomautus: Canonin valvonta- ja turvakameroiden myynti ja tukipalvelut on siirretty Canon-konserniin kuuluvan yhtiön Axis Communicationsin alaisuuteen ›

Lisätietoja

Documenteam

ABC- Hero1

Pienten painosten tuottaminen offsetpainatuksella ei ole taloudellisesti kannattavaa. Lisäksi joidenkin painoskokojen tuottaminen on liian kallista väriainepohjaisilla järjestelmillä.

Thorsten Bischof

Evercore

DWF-logo.jpg

Varainhoitoyritykselle tuotemerkin yhtenäisyys on ratkaisevan tärkeää, jotta voimme saavuttaa asiakkaidemme ja työntekijöidemme luottamuksen. Canonilla on ollut ratkaisevan tärkeä rooli tuotemerkin yhtenäisyyden takaamisessa.

Vanessa O’Reilly, markkinointijohtaja

I-Pack

ipack-logo

Tavoitteenamme on kasvattaa volyymia 25 % vuoden 2015 loppuun mennessä ja vielä 15 % vuonna 2016. Canonin tuen ja tekniikan ansiosta olemme hyvää vauhtia etenemässä kohti tavoitteitamme.

Atle Andreassen, perustaja

LO Media

DWF-logo.jpg

Canonilta saamamme tiedon ja itsenäisen koulutuksen hyödyntäminen on auttanut meitä tarjoamaan korkealaatuisia digitaalisia palveluita ja panostamaan enemmän strategiseen ajatteluun.

Lars Langbo, tuotantopäällikkö

Replay Studio

Replay-logo

Canon on oiva kumppani, jolta olemme aina saaneet sanoillemme kaikupohjaa. Ajatuksia viedään yhdessä eteenpäin, ja asiantuntijat neuvovat, kun on kysyttävää. He kuuntelevat herkällä korvalla ja tietävät täsmälleen, millä pääsemme yrityksenä askeleen edelle muita.

Andy Halasz, johtaja

Toimialat

Selaa eri toimialoja ja valitse alasvetovalikosta se ala, johon liittyvistä Canon-ratkaisuista haluat lisätietoja.