Yrityskäyttöön

RHI

Emme tarvitse enää mainostoimistoa. Kaikesta graafisesta suunnittelusta vastaa nykyään ulkoinen painopalvelujen tuottaja, mutta itse tulostuksen hoidamme yrityksen sisällä. Tuloksena on laadukas, offset-tasoinen tuote. Arvioisin, että olemme onnistuneet leikkaamaan kulujamme koko prosessin osalta noin 50 prosentilla.

Christoph Brandner, osastopäällikkö

RHI AG kuuluu maailman johtaviin tekniikan alan asiantuntijoihin ja valmistaa tulenkestäviä tuotteita, joita tarvitaan useilla raskaan teollisuuden aloilla. Säilyttääkseen johtavan asemansa yrityksen on jatkuvasti panostettava tutkimukseen ja kehitykseen. RHI:n tuotekehitysasiantuntijoiden tuotosten dokumentointi on keskeistä yrityksen toiminnan kannalta. Tästä vastaa yrityksen oma graafisen suunnittelun ja muotoilun osasto. Osaston johtajan Christoph Brandnerin visiona on ollut luoda tehokas osasto, joka pystyy hoitamaan erilaiset markkinointiviestintään liittyvät tehtävät joustavasti ja nopeasti. Canonin ansiosta RHI voi nyt luottaa siihen, että sillä on käytössään korkealaatuiset tulosteet, joiden avulla se voi tiedottaa asiakkailleen viimeisimmistä innovaatioistaan.

Tutustu RHI AG:n tarinaan ja lue, miten Canon auttoi Christoph Brandneria toteuttamaan visionsa.

Lataa asiakaskertomus

Mitä tuotteita ja palveluita he käyttävät?

Arkkisyöttöiset värituotantotulostimet

Kirjapainojen ja yritysten omatarvepainojen käyttöön suunniteltujen arkkisyöttöisten värituotantotulostinten painolaatu on erinomainen, ja niissä on uusia työnkulkuja sekä monipuoliset in-line-viimeistelytoiminnot – todellista vastinetta rahoillesi.

Lisätietoja