Yrityskäyttöön

Valmistajien asiakastarinat

Tällä sivulla päästämme asiakkaamme ääneen. Tutustu asiakastarinoihin ja lue, miten Canonin ratkaisut ovat auttaneet voittamaan monia liiketoiminnan haasteita.


Huomautus: Canonin valvonta- ja turvakameroiden myynti ja tukipalvelut on siirretty Canon-konserniin kuuluvan yhtiön Axis Communicationsin alaisuuteen ›

Lisätietoja

Barry Callebaut

DWF-logo.jpg

Canonin avulla kykenimme luomaan maailmanlaajuisen tulostusratkaisun. Canon auttoi meitä muuttamaan organisaatiotamme yhdellä kertaa kaikissa toimipisteissämme ympäri maailmaa.

Beiersdorf

DWF-logo.jpg

Emme vain säästä aikaa, vaan koko työtapamme on uudistunut.

Papanikolaou Zina, markkinointiosasto

Borealis AG

borealis

Tavoitteemme oli siirtyä sujuvasti kokonaan verkossa toimivaan yhdenmukaistettuun tulostusympäristöön. Halusimme näin ennen kaikkea tarjota käyttäjille keskitettyjä tukipalveluita ja säästää samalla ylläpito- ja tukikustannuksissa.

Jacky Cillen, Information Technology & Systems (IT&S), tiimipäällikkö

Falquon

Canon on auttanut meitä erinomaisesti ottamaan kaiken irti ONYX-työnkulusta ja edistyneestä värienhallinnasta. ONYX on hyvin tärkeä osa työnkulkuamme.

Martin Prager, johtaja, Falquon

Volkswagen

Kaksi uutta Canon imagePRESS ‑laitetta ovat täydentäneet erittäin hyvin jo olemassa olevia offset-laitteitamme ja digitaalisia tulostimiamme. Laitteiden tehokkuus ja niiden tuottama laatu soveltuvat erinomaisesti suurimpaan osaan toimeksiannoistamme. Lisäksi valitsimme ne siksi, että asiakkaamme vaativat yhä useammin tuloksia entistä nopeammin.

Helmuth Oschmann, paino-osaston päällikkö

Toimialat

Selaa eri toimialoja ja valitse alasvetovalikosta se ala, johon liittyvistä Canon-ratkaisuista haluat lisätietoja.