Yrityskäyttöön

Asiakkaamme Hammas-Aaria Oy

Sähköisen arkistoinnin edut ovat niin selkeät ja kiistattomat, ettei yhdenkään alamme toimijan kannattaisi jättää tätä mahdollisuutta käyttämättä.

Olavi Nousiainen ja Anne Hemmilä, Hammas-Aaria Oy

Case Hammas-Aaria Oy

Olimme jo pitkään etsineet ratkaisua arkistointiongelmaamme. Asiakastietojen syöttäminen käsin asiakastietojärjestelmään haukkasi päivittäisestä työajasta jopa tunteja ja yksittäisten potilastietojen etsiminen paperisesta arkistosta muistutti neulan etsimistä heinäsuovasta. Kun lääkäri halusi nähtävilleen esimerkiksi potilaan vakuutuspäätöksen, hoitajamme lähtivät etsimään sitä arkistosta. Etsintä oli hidasta, sillä arkisto oli suuri ja paperikin oli saattanut erehdyksessä mennä väärään paikkaan.

Halusimme siirtyä sähköiseen arkistointiin ja ratkaisuksi valitsimme Canonin informaationhallinnan ratkaisun Thereforen, jonka otimme käyttöön loppuvuodesta 2012. Nyt dokumentit ovat skannattuina Thereforessa, joka myös keskustelee asiakastietojärjestelmämme kanssa ja tiedot voidaan hakea suoraan päätteeltä.

Erinomainen ratkaisu muillekin alan toimijoille

Olemme tietääksemme ensimmäisiä yrityksiä alallamme, joka on siirtynyt sähköiseen arkistointiin. Ratkaisun edut ovat niin kiistattomat, ettei yhdenkään alamme toimijan kuitenkaan kannattaisi jättää mahdollisuutta käyttämättä. Ehkäpä muutoksen pelko on pitänyt muut vielä perinteisessä paperidokumentaatiossa, mutta mielestämme turhaan.

Thereforen tarjoamia mahdollisuuksia aiomme jatkossa hyödyntää esimerkiksi taloushallinnossamme. Järjestelmä on apuna myös uudessa Palvelutalo-konseptissamme, jossa vanhuksille toteutetaan hammastarkastuksia palvelutalojen tiloissa ja vaativampia hoitoja omissa tiloissamme, mutta kuormittamatta omaisia tai hoitokotien henkilökuntaa.

Kun potilasdokumenttimme siirrettiin sähköiseen muotoon:

  • Tiedon etsimiseen ei kulu turhaa aikaa.
  • Työskentely on tehostunut ja synnyttänyt säästöjä.
  • Dokumenttien pitkäaikainen säilyttäminen on turvallista ja vaivatonta. Terveydenhuollossa lainsäädäntö vaatii dokumenteille 7–30 vuoden säilytyksen.
  • Arkistokäyttöön varatut tilat vapautuvat tuottavaan käyttöön.
  • Työntekijät voivat keskittyä ydinosaamiseensa.
  • Asiakaspalvelu on nopeampaa ja laadukkaampaa

Lisätietoja:etunimi.sukunimi@hammas-aaria.fi

Lisätietoa yrityksestä

Lisätietoja

Toimialat

Selaa eri toimialoja ja valitse alasvetovalikosta se ala, johon liittyvistä Canon-ratkaisuista haluat lisätietoja.