Canon auttaa The Print Foundrya menestymään taide- ja valokuvatulostusmarkkinoilla

Vuonna 2008 perustettu The Print Foundry aloitti toimintansa valokuvien tulostuspalveluna nimellä Creative Wall Art. Yritys valmisti taulujen ja kehystettyjen kuvien kaltaisia kuluttajien kuvatuotteita. Yritys päätti suuntautua vahvemmin ammattitulosteisiin ja otti käyttöön uuden, erittäin korkealaatuisen digitaalisen tulostusteknologian. Samalla se muutti nimensä The Print Foundryksi.

Huippulaadusta vastaa Canon imagePROGRAF -suurkuvatulostin ja sen 12 musteen tulostusteknologia. Yritys valitsi tulostimen sen laajan materiaalituen ja lyömättömien värikalibrointitoimintojen ansiosta. Korkea laatuvaatimus on siivittänyt The Print Foundryn nopeaan kasvuun kohdemarkkinoillaan vain vähän yli vuodessa. Yrityksellä on vaikuttava asiakaskunta, johon sisältyy yhtä lailla suuria vähittäisketjuja kuin taiteilijoita ja arvostettuja valokuvaajia.

TPF-image1

”Canon on ollut mahtava yhteistyökumppani. Esittelemme usein ideoita puolin ja toisin ja keskustelemme uusista tuoteideoista ja parhaista imagePROGRAF-käytännöistä. Canon palvelee aina nopeasti.”

Renato Tavares, perustaja