Eyes On Median ja Canonin yhteistyö hehkuu World Press Photo -näyttelyssä

Amsterdamissa toimiva yritys auttaa ammattikuvaajia kuvaamaan, muokkaamaan ja tulostamaan korkealaatuisia kuvia näyttelyjä, museoita, arkkitehtuuria, taideteoksia, vähittäismyyntiä ja muita korkean profiilin käyttötarkoituksia varten. Eyes On Media suunnitteli näyttelyratkaisunsa läheisessä yhteistyössä Canonin ja World Press Photon kanssa. Yritys käytti valmistukseen Océ Arizona 480 GT -tasotulostinta, jonka avulla se pystyi tulostamaan erittäin tarkkoja ja ammattilaislaatuisia tulosteita suoraan 1 mm:n Forex- ja Dibond-levyille. Digitaalinen Océ Procut -leikkuri (Zünd) leikkasi tulosteet suoraan valmiiksi oikeaan kokoon.

Tuloksena oli kestävä ja paremmin kuljetuksen aikana vahingoilta suojattu ratkaisu. World Press Photolle oli lisäksi tärkeää, että materiaali toi kuvaajien luomukset esiin uudella, visuaalisesti näyttävällä tavalla.

EOM-image1

"Arizona-tulostimien kuvanlaatu ja käyttösovellukset ovat parantaneet kuvatulostuspalveluitamme ja auttaneet meitä saamaan uusia asiakkaita. Olimme otettuja, kun pitkään ihailemamme World Press Photo -näyttely ehdotti yhteistyötä kanssamme. Luotimme siihen, että Canonin Arizona-tulostimien avulla onnistuisimme vaativassa tehtävässä."

Martin Minoli, yrityksen omistaja