Yrityskäyttöön

Graafisen alan asiakastarinat

Tällä sivulla päästämme asiakkaamme ääneen. Tutustu asiakastarinoihin ja lue, miten Canonin ratkaisut ovat auttaneet voittamaan monia liiketoiminnan haasteita.


Huomautus: Canonin valvonta- ja turvakameroiden myynti ja tukipalvelut on siirretty Canon-konserniin kuuluvan yhtiön Axis Communicationsin alaisuuteen ›

Lisätietoja

ABC Imaging

ABC- Hero1

Océ PRISMA -työnkulun ja Canonin imagePRESS-tekniikan ansiosta olemme pystyneet tehostamaan toimintaamme merkittävästi. Samalla kun tuotantonopeus on kasvanut 50 %, kuluja on saatu pienennettyä 30 %.

Ray Hawkins, toimitusjohtaja

BM Druck

DWF-logo.jpg

Olimme yhteydessä moniin toimittajiin. Canonia oli kuitenkin vaikea ohittaa – yhteistyömme oli ollut kaikki nämä vuodet erittäin postitiivista.

Rene Cassis, toimitusjohtaja

Cavelti

DWF-logo.jpg

Canon analysoi ensin kaikki liiketoimintamme osa-alueet ja määritti sitten keinot, joilla voisimme tehostaa monikanavaista toimintamallia.

Marcel Bieri, Head of Pre-Media and Digital Media

Elwe

Sarab-LOGO.jpg

Arizona 660XT:n avulla voimme toimittaa laatutuotteita toimitusajoista tinkimättä. Voimme tarjota myyntipistemateriaaleja pienissäkin erissä kilpailukykyiseen hintaan.

Kirsten van Brummen, Elwe Special Promotions

Eyes on Media

Océ Arizona -tasotulostimien kuvanlaatu ja käyttösovellukset ovat parantaneet kuvatulostuspalveluitamme ja auttaneet meitä saamaan uusia asiakkaita. Olimme otettuja, kun pitkään ihailemamme World Press Photo -näyttely ehdotti yhteistyötä kanssamme. Luotimme siihen, että Canonin ja Arizona-tulostimien avulla onnistuisimme vaativassa tehtävässä.

Martin Minoli, yrityksen omistaja

Formara

Heti hankkeen alusta lähtien Canon teki tiivistä yhteistyötä kanssamme ja auttoi meitä tunnistamaan juuri meidän tarpeisiimme sopivan ratkaisun. Canon antoi meille kattavan kuvan siitä, miten ratkaisu sopisi liiketoimintaamme ja parantaisi sitä. Asennuksen jälkeen saimme hyödyllisen käyttökoulutuksen, minkä ansiosta järjestelmä voitiin ottaa sujuvasti käyttöön, ja yrityksen tuottavuus parani.

Freddie Kienzler, toimitusjohtaja

FT Solutions

FT-hero1

Investointi huipputason digitaalisiin tulostusjärjestelmiin on meille ratkaiseva menestystekijä. Järjestelmät ovat tuoneet mukanaan merkittäviä etuja sekä FT Solutionsille että asiakkaille esimerkiksi laadun ja joustavuuden myötä.

Tom Gurd, toimitusjohtaja

Hertsmeren kunnanvaltuusto

DWF-logo.jpg

Canon osoitti sitoutumisensa pitkäaikaiseen strategiaamme osoittamalla yksityiskohtaisesti, kuinka digitaalinen painatus voisi auttaa meitä toimimaan kustannustehokkaasti, nopeasti, joustavasti ja kunnan korkean vaatimustason mukaisesti.

Mark Roberts

Hs Druck

Canon järjesti tiloissamme Essential Business Builder -kurssin, jolla käsiteltiin painotuotteiden yksilöintiä. Asiantuntevan koulutuksen ansiosta koko tiimi ymmärsi tekniikan tarjoamat mahdollisuudet ja sai resurssit sekä palveluiden tuottamiseen että uusien palveluiden markkinointiin asiakkaille.

Helmut Hörmanseder, perustajaosakas

Jetsign

Sarab-LOGO.jpg

Yhteistyö Canonin kanssa auttoi meitä suhteellisen nopeasti kasvavan kylttiosaston perustamisessa.

Adrie Hoogeveen, pääjohtaja

Kahle

DWF-logo.jpg

Tekniikka on tietenkin tärkeää, mutta se ei ollut ainoa syy valita Canon. Meidän kannaltamme ratkaiseva tekijä oli laitteiden mukana tuleva palvelupaketti, joka sisältää jälkihuollon, koulutuksen ja tuen. Aiemman kokemuksen perusteella tiesin, että Canon tekisi hienoa yhteistyötä ja varmistaisi, että saisimme tulostusratkaisun, joka kykenisi nostamaan liiketoimintamme uudelle tasolle.

Dan Batek, tekniikan ja talouden osasto, KAHLE

Mailing Andalucia

DWF-logo.jpg

Investoimalla Canon imagePRESS 1135 -mustavalkojärjestelmään ja suurikapasiteettiseen kerääjäyksikköön pystyimme välittömästi parantamaan tuottavuutta.

Daniel Sánchez, johtaja

Marne Drukkers

Suurten julisteiden lajittelu manuaalisesti vie paljon aikaa ja rahaa, minkä vuoksi halusimme löytää paremman ratkaisun.

Guus Sligter, pääjohtaja

Maya Vik

Suurin osa menestyksestämme on Canonin ammattitaidon ja tuen ansiota. Canonin tarjoama laatu on todella korkea. On ollut hienoa tehdä yhteistyötä luotettavan kumppanin kanssa, joka on voinut täyttää kaikki tarpeemme tähän monikanavaprojektiin liittyen.

Pål Laukli, ammattivalokuvaaja

Printondemand-worldwide

Tehokkuus on tärkeää, mutta vähintään yhtä tärkeää on luotettavuus. Jos yrityksen hankkima huippulaitteisto on 10 % ajasta poissa käytöstä, syntyy ongelmia. Canonin kanssa meillä ei ole ollut tätä ongelmaa. Vaikka laite menisi epäkuntoon, katko ei kestää kauaa, sillä huoltohenkilöstö on paikalla alle kahdessa tunnissa.

Andy Cork, Printondemand-worldwiden toimitusjohtaja

Pulp Grafisk

DWF-logo.jpg

Pulp Grafisk on pystynyt kaksinkertaistamaan suurkuvatulostuksen tuotantokapasiteetin Canonin avulla – se ei enää ole riippuvainen kolmannen osapuolen toimittamista painotuotteista.

Terje Gulbrandsen

Ritz

DWF-logo.jpg

Canonin neuvot niin Business & Innovation Scanin välityksellä kuin osana arvolupausta ohjasivat kohti uutta liiketoimintanäkökulmaa.

Kurt Habersatter, toimitusjohtaja

Rohner Spiller

DWF-logo.jpg

Canonin yhteistyön ansiosta monikanavaviestinnällä on nyt merkittävä asema palveluvalikoimassamme ja voimme mitata asiakaskampanjoidemme tehoa entistä tarkemmin.

Remo Martin, toimitusjohtaja

Spazio81

Palvelutarjontamme on kattava, ja meillä on paljon erilaisia asiakkaita, jotka ovat erittäin uskollisia meille ja innostuneita yhteistyöstä kanssamme. Tämän ansiosta maineemme kasvaa maailmalla, ja saamme tilauksia aina Yhdysvalloista ja Kiinasta asti.

Alessandro Locatelli, toimitusjohtaja

The Print Foundry

Canon on ollut mahtava yhteistyökumppani. Esittelemme usein ideoita puolin ja toisin ja keskustelemme uusista tuoteideoista ja parhaista imagePROGRAF-käytännöistä. Canon palvelee aina nopeasti.

Renato Tavares, perustaja

Toimialat

Selaa eri toimialoja ja valitse alasvetovalikosta se ala, johon liittyvistä Canon-ratkaisuista haluat lisätietoja.