Colchester Institute käyttää Canonin Managed Print Services -palvelun myötä säästyneet varat opetus- ja oppimisratkaisuihin

Colchester Institute on yksi East Anglian suurimmista oppilaitoksista, ja se tarjoaa jatko- ja korkeakoulutusta yli 12 000 opiskelijalle kymmenessä toimipisteessä. Oppilaitos halusi pienentää kustannuksiaan ja havaitsi, että sen tulostusinfrastruktuuri oli hallitsematon. Toimittajia oli useita, eikä tulostuskäytäntöjä ollut määritetty saati tulostamista valvottu. Tulostus nousi heti esiin selvänä säästökohteena. Canon auditoi ensin Colchester Instituten tulostusympäristön ja laati sitten yhteistyössä oppilaitoksen kanssa tulostuksenhallintapalveluehdotuksen. Suunnitellut toimet vähensivät paperinkäyttöä ja nopeuttivat hallintotoimia ja lisäksi paransivat merkittävästi opiskelijoiden ja muiden käyttäjien käyttökokemusta. Merkittävimpänä seurauksena oppilaitos säästi 100 000 puntaa ratkaisun käyttöönottoa seuraavina 18 kuukautena. Tämä summa voitiin tehottoman järjestelmän sijaan sijoittaa oppilaitoksen opetus- ja oppimisratkaisuihin.

colchester-image1

"Arvostamme Canonin tulostuksenhallintapalvelua ja MPS-projektitiimin ammattitaitoa sekä heidän läheistä yhteistyötään oman projektitiimimme kanssa."

Gary Horne, Vice Principle, Finance & Operations