Screentec-tuotteet loistavat täysissä väreissä

Etelä-Walesissa toimiva Screentec huomasi, että heidän toimialansa alkoi muuttua. Asiakkaat oppivat, että suurten painoerien ja rajoitettujen värivalikoimien sijaan heidän oli mahdollista tulostaa vähemmän kerralla ja määritellä painotuotteiden värisävyt tarkasti. Alan mullistuksen keskellä menestyminen edellytti uuden digitaalisen tulostusteknologian nopeaa ja onnistunutta käyttöönottoa.

Täydennettyään laitteistoaan kahdella Océ Arizona -tasotulostimella yrityksen liikevaihto on kasvanut yli 40 prosenttia. Lisäksi Screentec on astunut verkkomyyntiin ja kehittänyt uusia tapoja yhdistää digitaalinen tulostus litografia- ja kuvapainon parhaisiin puoliin. Kehityksen tuloksena asiakkaalle voidaan tarjota laajempi kirjo erilaisia tuotteita ja palveluita. Screentec on toimittanut kaikki tuotteensa ajallaan siitä asti, kun se otti käyttöön Canonin suurkuvatulostimet. Tämä on yhtiölle hyvin merkittävä asia.

screentec-image1
screentec-image2

”Canonin asiakkaana oleminen on mielestäni ennen kaikkea helpottavaa. Toiminnassa ei ole moitteen sijaa, ja kaikki toimii hyvin laitteiden luotettavuudesta ja monipuolisuudesta aina henkilöstön tarjoamiin huolto- ja tukipalveluihin.”

Darren James, toimitusjohtaja