Canonin UV-tasotulostimet ovat auttaneet Sanders Groupia tarjoamaan palveluitaan uudelle kohderyhmälle

Yritys aloitti toimintansa vuonna 1985 magneettimateriaalien maahantuonnilla ja myynnillä painotaloille, suunnittelijoille ja mainostoimistoille. Se kohosi nopeasti maailman johtavaksi joustavien magneettimateriaalien valmistajaksi ja toimittajaksi. Yrityksen asiakkaina oli suuria vähittäismyyntiketjuja ja kylttien ja merkkien toimittajia.

Sanders Groupin toiminta suuntautui kuitenkin uusille urille, kun Marco de Wert otti ohjat, ja vuonna 2009 yrityksen liiketoimintamalli uudistettiin täysin. Canonin UV-tasotulostin mullisti magneettisten tuotteiden tulostuksen, minkä ansiosta yritys pystyi tarjoamaan monipuolisempia palveluita ja erikoistumaan korkeamman katteen tuotteisiin.

Sanders-image1
Sanders-image2

”Océ Arizona -tasotulostimet ovat mullistaneet yhtiömme toiminnan. Talouskriisien aikaan moni yhtiö joutui lopettamaan toimintansa. Näiden tulostimien ansiosta me onnistuimme kasvattamaan katettamme, vaikka liikevaihto laskikin. Teimme pienentyneestä liikevaihdosta huolimatta enemmän voittoa, koska pystyimme kasvattamaan materiaalien arvoa jalostamalla niistä erikoistuotteita. Onnistuimme vastaamaan markkinoiden kysyntään ja tarjoamaan luovia ja mittatilaustyönä tehtyjä ratkaisuja nopeasti.”

Marco de Wert, toimitusjohtaja