Projectcolorin menestyksen perustana ovat innovatiivisuus ja monipuolisuus mainosmateriaalien tuottamisessa

ProjectColor BV perustettiin vuonna 1978, ja yritys toimi aluksi värireprotalona. Tänä päivänä se on merkittävä korkealaatuisten suurkuvatulosteiden toimittaja, jonka asiakkaina on maailman johtavia brändejä. ProjectColor tuottaa monipuolisia tulosteita eri materiaaleille ja eri käyttötarkoituksiin käyttämällä useita eri suurkuvatulostimia. Yrityksen aikataulut ovat tiukat ja laatuvaatimukset korkeat.

Toimimalla läheisessä yhteistyössä Canonin asiantuntijoiden kanssa ProjectColor löysi juuri omiin tarpeisiinsa sopivan ratkaisun. Onyx Thrive on monipuolinen työnkulkuohjelmisto, joka sisältää eri työtehtävät digitaalisten tiedostojen lähetyksestä värinhallintaan, tulostukseen ja leikkaamiseen.

projectcolor-image1
projectcolor-image2

”Työntekijöidemme ei tarvitse työskennellä enää useilla erillisillä RIP-työasemilla ja tulostimilla. Adoben teknologioihin perustuva ratkaisu takaa aina oikean tuloksen. Onyx Thriven ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme luotettavasti rasteroituja monimutkaisia grafiikkatöitä, jotka sisältävät esimerkiksi erilaisia läpinäkyviä tasoja, eri väriavaruuksia ja spottivärejä.”

Norman Scheffer, johtaja