Yrityskäyttöön

Graafisen alan ja mainosmateriaalien asiakastarinat

Tällä sivulla päästämme asiakkaamme ääneen. Tutustu asiakastarinoihin ja lue, miten Canonin ratkaisut ovat auttaneet voittamaan monia liiketoiminnan haasteita.


Huomautus: Canonin valvonta- ja turvakameroiden myynti ja tukipalvelut on siirretty Canon-konserniin kuuluvan yhtiön Axis Communicationsin alaisuuteen ›

Lisätietoja

BD&H

Kartoitimme eri vaihtoehtoja eri valmistajilta. Ymmärsimme nopeasti, että Océ-tulostimet tarjoavat meille parhaan tuotantonopeuden ja kuvanlaadun kilpailukykyiseen hintaan. Voimme nyt toteuttaa luovat ideamme tehokkaasti Canonin teknisen tuen ja huippuluokan Océ-teknologian ansiosta.

James Fox, johtaja

Polomnis

Vaihdoimme Arizona-tulostimeen, sillä entisen tulostimemme muste ei kiinnittynyt kunnolla.

Job ten Doeschate, pääjohtaja

Sanders Group

Océ Arizona -tasotulostimet ovat mullistaneet yhtiömme toiminnan. Talouskriisien aikaan moni yhtiö joutui lopettamaan toimintansa. Näiden tulostimien ansiosta me onnistuimme kasvattamaan katettamme, vaikka liikevaihto laskikin. Teimme pienentyneestä liikevaihdosta huolimatta enemmän voittoa, koska pystyimme kasvattamaan materiaalien arvoa jalostamalla niistä erikoistuotteita. Onnistuimme vastaamaan markkinoiden kysyntään ja tarjoamaan luovia ja mittatilaustyönä tehtyjä ratkaisuja nopeasti.

Marco de Wert, toimitusjohtaja

Screentec

Canonin asiakkaana oleminen on mielestäni ennen kaikkea helpottavaa. Toiminnassa ei ole moitteen sijaa, ja kaikki toimii hyvin laitteiden luotettavuudesta ja monipuolisuudesta aina henkilöstön tarjoamiin huolto- ja tukipalveluihin.

Darren James, toimitusjohtaja

Von Hagen

Océ Arizona -tulostimet vastaavat kaikkiin tarpeisiimme niin koon, tuottavuuden kuin monipuolisuudenkin puolesta. Niiden avulla toteutamme työn kuin työn. Toimivan laitteiston ansiosta voimme palvella asiakkaitamme edullisemmin, tehokkaammin ja nopeammin. Tasotulostimet tukevat lähes kaikkia materiaaleja, joten voimme toteuttaa luovimmatkin ideamme.

Von Hagen

Toimialat

Selaa eri toimialoja ja valitse alasvetovalikosta se ala, johon liittyvistä Canon-ratkaisuista haluat lisätietoja.