Yrityskäyttöön

Kaupallisen tulostus- ja painotoiminnan asiakastarinat

Tällä sivulla päästämme asiakkaamme ääneen. Tutustu asiakastarinoihin ja lue, miten Canonin ratkaisut ovat auttaneet voittamaan monia liiketoiminnan haasteita.


Huomautus: Canonin valvonta- ja turvakameroiden myynti ja tukipalvelut on siirretty Canon-konserniin kuuluvan yhtiön Axis Communicationsin alaisuuteen ›

Lisätietoja

KnowledgePoint

KP-Hero1

Canonin toimintatapa tilanteessa, jossa meidän oli löydettävä keinoja vastata liiketoiminnan haasteisiin, muistutti paljon omaamme. Se tuntui hyvältä. Kumppanuussuhteemme on avainasemassa myös tulevissa investoinneissamme. Olemme olleet tyytyväisiä Canoniin ja jatkamme varmasti yhteistyötä myös tulevaisuudessa.

Andre Philpot, operatiivinen johtaja

Stralfors UK

Stralfors-Hero1

Useimmat asiakkaamme käyttävät tätä nykyä yhden polun tuotantomenetelmää. ColorStream-järjestelmän ansiosta he voivat hyödyntää toiminnassaan entistä monipuolisempia ratkaisuja, kuten digitaalisia kuvia osana dynaamista viestintää. Haluamme, että asiakkaamme voivat viestiä omien asiakkaidensa kanssa entistä paremmin ja entistä olennaisempaa tietoa välittäen.

Tony Plummer, toimitusjohtaja, Stralfors UK

TJ International

TJI-hero1

Tekniikka ja työnkulku ovat tehostaneet tuottavuutta merkittävästi. Nykyään pystymme tuottamaan pehmeäkantisen kirjan jo 24 tunnissa ja kovakantisen 48 tunnissa. Tähän ei olisi päästy ilman Canonin osaamista, asiantuntemusta ja neuvontapalveluja.

Angus Clark, toimitusjohtaja

Toimialat

Selaa eri toimialoja ja valitse alasvetovalikosta se ala, johon liittyvistä Canon-ratkaisuista haluat lisätietoja.