Yrityskäyttöön

Asiakastarinat

Tällä sivulla päästämme asiakkaamme ääneen. Asiakkaamme kertovat Canonin kanssa tekemästään yhteistyöstä, joka on auttanut esimerkiksi graafisen alan yrityksiä löytämään uusia tulonlähteitä ja kaupunkeja pienentämään tulostuskustannuksiaan.

Tutustu asiakkaidemme tarinoihin ja opi, miten Canonin ratkaisut ovat auttaneet voittamaan monia liiketoiminnan haasteita.

Lisätietoja

Kaikki asiakastarinat

ABC Imaging

ABC- Hero1

Océ PRISMA -työnkulun ja Canonin imagePRESS-tekniikan ansiosta olemme pystyneet tehostamaan toimintaamme merkittävästi. Samalla kun tuotantonopeus on kasvanut 50 %, kuluja on saatu pienennettyä 30 %.

Ray Hawkins, toimitusjohtaja

Al-Amiriya Printing Press

We have been a Canon client since 2007 and the best thing about Canon is their after sales and maintenance support; we have 1 copier which printed 22 million copies - this can never happen unless these 2 factors are present: the team and the staff are well trained, and the service and maintenance support are outstanding.

Emad Fawzi Farag, President Of The General Affairs

Alfa Laval

DWF-logo.jpg

Nykyään tulostusosaston toiminta on kannattavaa ja kustannustehokkaampaa kuin töiden ulkoistus.

Jørgen Beck-Jørgensen, tuotantotulostuspäällikkö

Antonius Hypercare

AH-Hero1

Canonin verkkokameroiden asentaminen oli erinomainen päätös. Kamerat ovat laadukkaita, ja ne ovat helpottaneet päivittäistä työtämme merkittävästi. Ero entiseen näkyi välittömästi.

René Groot, pääjohtaja

Armstrong Watson

Canon tutustui yrityksemme toimintaan läpikotaisin ja pyrki selvittämään, mikä yrityksessämme kaipasi kehittämistä ja miten parannukset voitaisiin parhaiten toteuttaa. Asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen on myös meille tärkeää, joten tiesimme, että Canon on sopivin kumppani meille.

David Clarkson, kaupallinen johtaja

Barry Callebaut

DWF-logo.jpg

Canonin avulla kykenimme luomaan maailmanlaajuisen tulostusratkaisun. Canon auttoi meitä muuttamaan organisaatiotamme yhdellä kertaa kaikissa toimipisteissämme ympäri maailmaa.

BD&H

Kartoitimme eri vaihtoehtoja eri valmistajilta. Ymmärsimme nopeasti, että Océ-tulostimet tarjoavat meille parhaan tuotantonopeuden ja kuvanlaadun kilpailukykyiseen hintaan. Voimme nyt toteuttaa luovat ideamme tehokkaasti Canonin teknisen tuen ja huippuluokan Océ-teknologian ansiosta.

James Fox, johtaja

Beiersdorf

DWF-logo.jpg

Emme vain säästä aikaa, vaan koko työtapamme on uudistunut.

Papanikolaou Zina, markkinointiosasto

BM Druck

DWF-logo.jpg

Olimme yhteydessä moniin toimittajiin. Canonia oli kuitenkin vaikea ohittaa – yhteistyömme oli ollut kaikki nämä vuodet erittäin postitiivista.

Rene Cassis, toimitusjohtaja

Borealis AG

borealis

Tavoitteemme oli siirtyä sujuvasti kokonaan verkossa toimivaan yhdenmukaistettuun tulostusympäristöön. Halusimme näin ennen kaikkea tarjota käyttäjille keskitettyjä tukipalveluita ja säästää samalla ylläpito- ja tukikustannuksissa.

Jacky Cillen, Information Technology & Systems (IT&S), tiimipäällikkö

British Library

British-image1

Olemme olleet erittäin vakuuttuneita Canonin laadukkaista verkkokameroista, ja aiomme laajentaa kirjaston kameraverkostoa 400 kameraan.

Bhanu Goud, Security Systems Manager

Cavelti

DWF-logo.jpg

Canon analysoi ensin kaikki liiketoimintamme osa-alueet ja määritti sitten keinot, joilla voisimme tehostaa monikanavaista toimintamallia.

Marcel Bieri, Head of Pre-Media and Digital Media

Clive Booth

Tulosteen pitäminen kädessä tuntuu jotenkin aivan erityiseltä. Ostettu taideteos on yleensä tehty canvakselle. Myöskään valokuvia ei useinkaan osteta tietokoneen ruudulta vaan paperilla. Tulostettuja kuvia voi pitää kädessä, ja ne tuntuvat erityisen hienoilta. Tämä on tärkein syy, miksi ylipäänsä käytän tulostinta.

Clive Booth

Colchester Institute

Arvostamme Canonin tulostuksenhallintapalvelua ja MPS-projektitiimin ammattitaitoa sekä heidän läheistä yhteistyötään oman projektitiimimme kanssa.

Gary Horne, Vice Principle, Finance & Operations

Documenteam

ABC- Hero1

Pienten painosten tuottaminen offsetpainatuksella ei ole taloudellisesti kannattavaa. Lisäksi joidenkin painoskokojen tuottaminen on liian kallista väriainepohjaisilla järjestelmillä.

Thorsten Bischof

Druck and Medien

DM-hero1.jpg

MSP:n tärkeimpänä päämääränä on täyttää asiakkaan tarpeet parhaalla mahdollisella tavalla. Haluamme tehdä kaikkemme sen eteen, että asiakas on tyytyväinen. Siirtymällä digitaaliseen mustesuihkutulostukseen pystymme jakamaan sitä innovaatiota, joka on hyödynnettävissä nykyisillä markkinoilla ja edelleen tulevaisuudessa. Canon on ollut alusta pitäen erinomainen kumppani, joka on auttanut strategian suunnittelussa ja oikeiden ratkaisujen käyttöönotossa. Yhteistyössä Canonin kanssa koemme olevamme hyvin varustautuneita myös tulevaisuuden haasteisiin!

Markus Stricker

DWF

DWF-logo.jpg

Canon syventyi organisaatiomme erityistarpeisiin ja visioon kokonaisuutena. Saamamme konsultointipalvelut auttoivat meitä tunnistamaan alueet, joilla voisimme kehittää työskentelytapojamme teknisten ratkaisujen avulla.

Janice Moores, palvelujen toimituksesta ja hankinnasta vastaava johtaja

East Lothianin kunta

Meillä oli karkea käsitys tavoitteistamme, mutta emme tienneet, miten voisimme saavuttaa ne. Canonin kokemus erityyppisten ratkaisujen toteuttamisesta auttoi meitä löytämään sopivimman ratkaisun.

Julie Caughey, talouspäällikkö

EH Booth & Co Ltd

Pyrimme työskentelemään mahdollisimman paljon paikallisten toimittajien kanssa. Tästä johtuen liikkeisiimme toimitetut laskut olivat hyvin kirjavia aina käsinkirjoitetuista laskuista usean sivun mittaisiin asiakirjoihin. Osa laskuista toimitettiin paperilla, osa sähköisesti. Uuden laskutusjärjestelmän ansiosta Booths voi käsitellä laskuja monipuolisemmin ja laskuja on helppo tarkastella.

Steve Sumner, Financial Controller

Elwe

Sarab-LOGO.jpg

Arizona 660XT:n avulla voimme toimittaa laatutuotteita toimitusajoista tinkimättä. Voimme tarjota myyntipistemateriaaleja pienissäkin erissä kilpailukykyiseen hintaan.

Kirsten van Brummen, Elwe Special Promotions

Enfieldin valtuusto

DWF-logo.jpg

Valitsemalla yhteistyökumppaniksemme Canonin olemme luoneet perustan, joka turvaa osaston aseman ja luo mahdollisuuden tulevaan kasvuun.

Eureco-Pharma BV

Vielä vuosi sitten hyväksyin tuoteselosteiden painatuksen ulkoistamisen hankaluudet enkä edes harkinnut vaihtoehtoisia tapoja. Keskusteltuani Canonin edustajan kanssa aloin kuitenkin ymmärtää uusien toimintatapojen mahdolliset edut.

Jan de Kreij, omistaja ja toimitusjohtaja

Evercore

DWF-logo.jpg

Varainhoitoyritykselle tuotemerkin yhtenäisyys on ratkaisevan tärkeää, jotta voimme saavuttaa asiakkaidemme ja työntekijöidemme luottamuksen. Canonilla on ollut ratkaisevan tärkeä rooli tuotemerkin yhtenäisyyden takaamisessa.

Vanessa O’Reilly, markkinointijohtaja

Eyes on Media

Océ Arizona -tasotulostimien kuvanlaatu ja käyttösovellukset ovat parantaneet kuvatulostuspalveluitamme ja auttaneet meitä saamaan uusia asiakkaita. Olimme otettuja, kun pitkään ihailemamme World Press Photo -näyttely ehdotti yhteistyötä kanssamme. Luotimme siihen, että Canonin ja Arizona-tulostimien avulla onnistuisimme vaativassa tehtävässä.

Martin Minoli, yrityksen omistaja

Falquon

Canon on auttanut meitä erinomaisesti ottamaan kaiken irti ONYX-työnkulusta ja edistyneestä värienhallinnasta. ONYX on hyvin tärkeä osa työnkulkuamme.

Martin Prager, johtaja, Falquon

FC Dordrecht

FC-hero1

Meille oli tärkeää pystyä tallentamaan huippulaatuista kuvaa koko ajan – erityisesti niissä stadionin osissa, joissa on vähemmän valoa. Siirtyminen analogisesta ratkaisusta digitaaliseen tuntui ainoalta realistiselta vaihtoehdolta.

Jacques de Zeeuw, Security Officer

Formara

Heti hankkeen alusta lähtien Canon teki tiivistä yhteistyötä kanssamme ja auttoi meitä tunnistamaan juuri meidän tarpeisiimme sopivan ratkaisun. Canon antoi meille kattavan kuvan siitä, miten ratkaisu sopisi liiketoimintaamme ja parantaisi sitä. Asennuksen jälkeen saimme hyödyllisen käyttökoulutuksen, minkä ansiosta järjestelmä voitiin ottaa sujuvasti käyttöön, ja yrityksen tuottavuus parani.

Freddie Kienzler, toimitusjohtaja

Francis Combe Academy

DWF-logo.jpg

Canon oli ainoa toimittaja, joka todella keskittyi tarpeisiimme ja esitti selkeitä toimenpiteitä pitkän tähtäimen visioiden toteuttamiseksi.

Chris Turton – e-manager

FT Solutions

FT-hero1

Investointi huipputason digitaalisiin tulostusjärjestelmiin on meille ratkaiseva menestystekijä. Järjestelmät ovat tuoneet mukanaan merkittäviä etuja sekä FT Solutionsille että asiakkaille esimerkiksi laadun ja joustavuuden myötä.

Tom Gurd, toimitusjohtaja

Gary Knight

Olen käyttänyt tätä tulostinta jo kuusi vuotta, enkä enää ostaisi mitään muuta mallia. Tulostin tekee kaiken, mitä haluan – ja vieläpä erittäin hyvin ja luotettavasti. Olen haltioissani. Tulostin on itse asiassa suosikkilaitteeni.

Gary Knight

GEV

Halusin kattavan, helppokäyttöisen ja tarpeisiimme mukautuvan järjestelmän. Markkinoilla on paljon hyvin suunniteltuja asiakirjanhallintaratkaisuja, mutta kaikki niistä eivät olisi tuoneet tällaiselle pienelle seitsemän työntekijän yritykselle investointia vastaavaa hyötyä.

Friedrich Staller, toimitusjohtaja

Hertsmeren kunnanvaltuusto

DWF-logo.jpg

Canon osoitti sitoutumisensa pitkäaikaiseen strategiaamme osoittamalla yksityiskohtaisesti, kuinka digitaalinen painatus voisi auttaa meitä toimimaan kustannustehokkaasti, nopeasti, joustavasti ja kunnan korkean vaatimustason mukaisesti.

Mark Roberts

Hs Druck

Canon järjesti tiloissamme Essential Business Builder -kurssin, jolla käsiteltiin painotuotteiden yksilöintiä. Asiantuntevan koulutuksen ansiosta koko tiimi ymmärsi tekniikan tarjoamat mahdollisuudet ja sai resurssit sekä palveluiden tuottamiseen että uusien palveluiden markkinointiin asiakkaille.

Helmut Hörmanseder, perustajaosakas

Imagination

Olemme saaneet hankkeelta paljon. Tulostuskustannuksemme ovat laskeneet huomattavasti, millä on ollut merkittävä vaikutus tulokseemme. Nyt meillä on vähemmän laitteita, pystymme toimimaan joustavammin, ja meillä on oikeat laitteet oikeissa paikoissa. Voimme hinnoitella tulostuspalvelumme entistä tarkemmin ja tarjota tasaisen laadukkaita väritulosteita asiakkaillemme.

Sue Chick, projektipäällikkö

I-Pack

ipack-logo

Tavoitteenamme on kasvattaa volyymia 25 % vuoden 2015 loppuun mennessä ja vielä 15 % vuonna 2016. Canonin tuen ja tekniikan ansiosta olemme hyvää vauhtia etenemässä kohti tavoitteitamme.

Atle Andreassen, perustaja

Jetsign

Sarab-LOGO.jpg

Yhteistyö Canonin kanssa auttoi meitä suhteellisen nopeasti kasvavan kylttiosaston perustamisessa.

Adrie Hoogeveen, pääjohtaja

Kahle

DWF-logo.jpg

Tekniikka on tietenkin tärkeää, mutta se ei ollut ainoa syy valita Canon. Meidän kannaltamme ratkaiseva tekijä oli laitteiden mukana tuleva palvelupaketti, joka sisältää jälkihuollon, koulutuksen ja tuen. Aiemman kokemuksen perusteella tiesin, että Canon tekisi hienoa yhteistyötä ja varmistaisi, että saisimme tulostusratkaisun, joka kykenisi nostamaan liiketoimintamme uudelle tasolle.

Dan Batek, tekniikan ja talouden osasto, KAHLE

KEPLERIN yliopisto

kepler-logo

Etsimme yhdessä Canonin kanssa ratkaisua, jolla voisimme helpottaa opiskelijoiden tilannetta välittömästi, mutta samalla työskentelyä mahdollisimman vähän häiriten.

Alexander Freischlager, operatiivinen päällikkö

Kuttab Publishing

Over time, the Workflow Portal provided us with the business intelligence to take decisions on areas where we should focus investments and resources, and areas that we should outsource. I believe that for a company of our size and nature, speed and agility is a deciding factor of success, and without Canon’s enabling solutions, we would not have been able to build such an encouraging and culturally-relevant offering for the UAE

Jamal Alshehhi, Founder

KnowledgePoint

KP-Hero1

Canonin toimintatapa tilanteessa, jossa meidän oli löydettävä keinoja vastata liiketoiminnan haasteisiin, muistutti paljon omaamme. Se tuntui hyvältä. Kumppanuussuhteemme on avainasemassa myös tulevissa investoinneissamme. Olemme olleet tyytyväisiä Canoniin ja jatkamme varmasti yhteistyötä myös tulevaisuudessa.

Andre Philpot, operatiivinen johtaja

Kyas Photography

imagePROGRAF-suurkuvatulostimet tukevat studiomme kasvua. Pystymme toteuttamaan laadukkaampia ja suurempia töitä ja ennen kaikkea projekteja, joista olemme innoissamme. Suurkuvatulostin nopeuttaa työntekoa, minkä ansiosta voimme keskittyä räätälöityjen portfolioiden luomiseen kunkin asiakkaan projekteja varten ja luoda, korjailla ja parannella valokuvia huolellisesti siten, että ne ovat mahdollisimman laadukkaita.

Jörg Kyas, Kyas Photography

Lontoon Newhamin kaupunkipiiri

Etävianmääritys- ja etähuoltopalvelut ovat yleisiä IT-alalla, ja näkemyksemme oli, että vastaava lähestymistapa voisi hyödyttää myös tulostustoimintaamme. Lisäksi uskoimme saavamme paremman käsityksen tulostinten käyttötavoista, jolloin voisimme luoda tämän tiedon pohjalta uuden tulostusstrategian.

Gary Sussex, ICT-palveluiden päällikkö

Leedsin kaupunginvaltuusto

DWF-logo.jpg

Ensisijainen tavoitteemme oli löytää toimiva ratkaisu, joka säästäisi sekä kaupungin rahaa että työntekijöiden aikaa.

Kirsty McCarthy, MPS-johtaja

LO Media

DWF-logo.jpg

Canonilta saamamme tiedon ja itsenäisen koulutuksen hyödyntäminen on auttanut meitä tarjoamaan korkealaatuisia digitaalisia palveluita ja panostamaan enemmän strategiseen ajatteluun.

Lars Langbo, tuotantopäällikkö

Mailing Andalucia

DWF-logo.jpg

Investoimalla Canon imagePRESS 1135 -mustavalkojärjestelmään ja suurikapasiteettiseen kerääjäyksikköön pystyimme välittömästi parantamaan tuottavuutta.

Daniel Sánchez, johtaja

Marne Drukkers

Suurten julisteiden lajittelu manuaalisesti vie paljon aikaa ja rahaa, minkä vuoksi halusimme löytää paremman ratkaisun.

Guus Sligter, pääjohtaja

Martin Parr

Parr-Hero1

Olivatpa Martinin valokuvat esillä Lontoon-studiossamme tai pop up -tapahtumissa eri puolilla maailmaa, yhteistyössä Canonin kanssa pystymme tuomaan niiden intensiteetin esiin ja takaamaan, että töiden ulkoasu kestää myös aikaa.

Louis Little, tulostustuotannon päällikkö

Maya Vik

Suurin osa menestyksestämme on Canonin ammattitaidon ja tuen ansiota. Canonin tarjoama laatu on todella korkea. On ollut hienoa tehdä yhteistyötä luotettavan kumppanin kanssa, joka on voinut täyttää kaikki tarpeemme tähän monikanavaprojektiin liittyen.

Pål Laukli, ammattivalokuvaaja

Nama d.d. Ljubljana

nama-hero1

Olemme erittäin tyytyväisiä uuteen valvontakamerajärjestelmäämme. Järjestelmän käyttöönoton jälkeen olemme onnistuneet vähentämään näpistelyä myymälöissämme merkittävästi, ja nyt tavoitteenamme on vähentää sitä entisestään. Järjestelmää on helppo käyttää, ja sen ansiosta olemme pystyneet kehittämään myyntitekniikkaamme ja tapaamme toimia asiakkaiden kanssa.

Branka Jerala, markkinointijohtaja

University of Nottingham -yliopisto

Yliopistossamme käytetään uusinta tekniikkaa, kuten 3D-tulostusta. Canonin ratkaisu on ollut todella toimiva – pystymme tuottamaan tarkkoja ja yksityiskohtaisia malleja arkkitehtiopiskelijoidemme tarpeisiin.

John Morgan, arkkitehtuurin apulaisprofessori

Online Reprographics

online-repro-hero1

Canon uskoi meihin alusta alkaen. Pyrimme välittämään samaa ilmapiiriä toiminnassamme asiakkaiden kanssa.

John Foy, perustaja

Orange Business Services

DWF-logo.jpg

Canonilla oli etsimäämme mobiilitulostuksen asiantuntemusta, ja lisäksi olimme varmoja, että Canonilla oli resurssit kaltaisemme maailmanlaajuisen organisaation tukemiseen muuallakin kuin Isossa-Britanniassa.

Nick Jones, Pohjois- ja Länsi-Euroopan kiinteistö- ja huoltopalveluosaston johtaja

PCS

DWF-logo.jpg

Pyrimme jatkuvasti kehittämään palvelujamme kiinnostavammiksi ja käymme jatkuvaa vuoropuhelua Canonin kanssa.

Asad Butt, Print Manager

Polomnis

Vaihdoimme Arizona-tulostimeen, sillä entisen tulostimemme muste ei kiinnittynyt kunnolla.

Job ten Doeschate, pääjohtaja

Printondemand-worldwide

Tehokkuus on tärkeää, mutta vähintään yhtä tärkeää on luotettavuus. Jos yrityksen hankkima huippulaitteisto on 10 % ajasta poissa käytöstä, syntyy ongelmia. Canonin kanssa meillä ei ole ollut tätä ongelmaa. Vaikka laite menisi epäkuntoon, katko ei kestää kauaa, sillä huoltohenkilöstö on paikalla alle kahdessa tunnissa.

Andy Cork, Printondemand-worldwiden toimitusjohtaja

ProjectColor

Työntekijöidemme ei tarvitse työskennellä enää useilla erillisillä RIP-työasemilla ja tulostimilla. Adoben teknologioihin perustuva ratkaisu takaa aina oikean tuloksen. Onyx Thriven ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme luotettavasti rasteroituja monimutkaisia grafiikkatöitä, jotka sisältävät esimerkiksi erilaisia läpinäkyviä tasoja, eri väriavaruuksia ja spottivärejä.

Norman Scheffer, johtaja

Pulp Grafisk

DWF-logo.jpg

Pulp Grafisk on pystynyt kaksinkertaistamaan suurkuvatulostuksen tuotantokapasiteetin Canonin avulla – se ei enää ole riippuvainen kolmannen osapuolen toimittamista painotuotteista.

Terje Gulbrandsen

RDaSH

DWF-logo.jpg

Canon oli viestinnässään rehellinen ja kertoi suoraan, mitä voisimme DSF:ltä odottaa ja mitä etuja sillä voi mahdollisesti saada.

Lisa Grandcourt, Head of Facilities

Replay Studio

Replay-logo

Canon on oiva kumppani, jolta olemme aina saaneet sanoillemme kaikupohjaa. Ajatuksia viedään yhdessä eteenpäin, ja asiantuntijat neuvovat, kun on kysyttävää. He kuuntelevat herkällä korvalla ja tietävät täsmälleen, millä pääsemme yrityksenä askeleen edelle muita.

Andy Halasz, johtaja

Ritz

DWF-logo.jpg

Canonin neuvot niin Business & Innovation Scanin välityksellä kuin osana arvolupausta ohjasivat kohti uutta liiketoimintanäkökulmaa.

Kurt Habersatter, toimitusjohtaja

Rohner Spiller

DWF-logo.jpg

Canonin yhteistyön ansiosta monikanavaviestinnällä on nyt merkittävä asema palveluvalikoimassamme ja voimme mitata asiakaskampanjoidemme tehoa entistä tarkemmin.

Remo Martin, toimitusjohtaja

Sanders Group

Océ Arizona -tasotulostimet ovat mullistaneet yhtiömme toiminnan. Talouskriisien aikaan moni yhtiö joutui lopettamaan toimintansa. Näiden tulostimien ansiosta me onnistuimme kasvattamaan katettamme, vaikka liikevaihto laskikin. Teimme pienentyneestä liikevaihdosta huolimatta enemmän voittoa, koska pystyimme kasvattamaan materiaalien arvoa jalostamalla niistä erikoistuotteita. Onnistuimme vastaamaan markkinoiden kysyntään ja tarjoamaan luovia ja mittatilaustyönä tehtyjä ratkaisuja nopeasti.

Marco de Wert, toimitusjohtaja

Sarab Entreprenad AB

Sarab-Entreprenad

Toimintatapamme muuttui täysin. Saapuvat laskut lajitellaan nyt meille täysin uudella tavalla, ja minulle jää entistä enemmän aikaa projektin kenttätyöhön yhdessä työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa.

Johan Selenius Rosengren, pääjohtaja

Screentec

Canonin asiakkaana oleminen on mielestäni ennen kaikkea helpottavaa. Toiminnassa ei ole moitteen sijaa, ja kaikki toimii hyvin laitteiden luotettavuudesta ja monipuolisuudesta aina henkilöstön tarjoamiin huolto- ja tukipalveluihin.

Darren James, toimitusjohtaja

Spazio81

Palvelutarjontamme on kattava, ja meillä on paljon erilaisia asiakkaita, jotka ovat erittäin uskollisia meille ja innostuneita yhteistyöstä kanssamme. Tämän ansiosta maineemme kasvaa maailmalla, ja saamme tilauksia aina Yhdysvalloista ja Kiinasta asti.

Alessandro Locatelli, toimitusjohtaja

Staples

Tarvitsimme konsultin näkemystä, jotta pystyisimme selvittämään asiakkaidemme ostomotiivit. Käytännössä tarvitsimme oikeanlaisen ratkaisun ja strategian, mutta emme löytäneet niitä, ennen kuin pyysimme apua Canonin yrityspalveluilta.

Richard Houppermans, yrityspalvelujohtaja

Stralfors UK

Stralfors-Hero1

Useimmat asiakkaamme käyttävät tätä nykyä yhden polun tuotantomenetelmää. ColorStream-järjestelmän ansiosta he voivat hyödyntää toiminnassaan entistä monipuolisempia ratkaisuja, kuten digitaalisia kuvia osana dynaamista viestintää. Haluamme, että asiakkaamme voivat viestiä omien asiakkaidensa kanssa entistä paremmin ja entistä olennaisempaa tietoa välittäen.

Tony Plummer, toimitusjohtaja, Stralfors UK

The Print Foundry

Canon on ollut mahtava yhteistyökumppani. Esittelemme usein ideoita puolin ja toisin ja keskustelemme uusista tuoteideoista ja parhaista imagePROGRAF-käytännöistä. Canon palvelee aina nopeasti.

Renato Tavares, perustaja

The Student Hotel

student-hero1

Canon-kamerat ovat erittäin laadukkaita, ja saimme Canonilta erinomaista palvelua jo ennen laitteiston hankintaa. Pystyimme kehittämään ratkaisun, jota henkilöstömme on helppo käyttää ja joka sopii tarpeisiimme täydellisesti.

Jan-Pieter Muis, omaisuudenhoitaja

TJ International

TJI-hero1

Tekniikka ja työnkulku ovat tehostaneet tuottavuutta merkittävästi. Nykyään pystymme tuottamaan pehmeäkantisen kirjan jo 24 tunnissa ja kovakantisen 48 tunnissa. Tähän ei olisi päästy ilman Canonin osaamista, asiantuntemusta ja neuvontapalveluja.

Angus Clark, toimitusjohtaja

UKE

Tulostinten ja monitoimilaitteiden tuki on nykyisin huomattavasti parempaa, koska se on Canonin ammattilaisten vastuulla. Tämän ansiosta me täällä IT-osastolla voimme keskittyä ydintehtäviimme. Lisäksi tulostuskustannuksemme ovat alhaisemmat kuin koskaan aiemmin.

Florian Benthin, IT-palvelujen päällikkö

Glasgow'n yliopisto

DWF-logo.jpg

Viisivuotisen projektin aikana voidaan säästää yli 5,5 miljoonaa puntaa – upea suoritus.

Van Dillewijn Group

Hallitsemme nyt ostoreskontrajärjestelmäämme paremmin ja käsittelemme laskut 40 prosenttia nopeammin kuin ennen. Lisäksi olemme säästäneet sakkomaksuissa, joten Canonin ratkaisu on tuottanut jopa 30 prosentin kokonaissäästöt.

Bert Rijkmans, tietohallinto- ja viestintäjohtaja

Volkswagen

Kaksi uutta Canon imagePRESS ‑laitetta ovat täydentäneet erittäin hyvin jo olemassa olevia offset-laitteitamme ja digitaalisia tulostimiamme. Laitteiden tehokkuus ja niiden tuottama laatu soveltuvat erinomaisesti suurimpaan osaan toimeksiannoistamme. Lisäksi valitsimme ne siksi, että asiakkaamme vaativat yhä useammin tuloksia entistä nopeammin.

Helmuth Oschmann, paino-osaston päällikkö

Von Hagen

Océ Arizona -tulostimet vastaavat kaikkiin tarpeisiimme niin koon, tuottavuuden kuin monipuolisuudenkin puolesta. Niiden avulla toteutamme työn kuin työn. Toimivan laitteiston ansiosta voimme palvella asiakkaitamme edullisemmin, tehokkaammin ja nopeammin. Tasotulostimet tukevat lähes kaikkia materiaaleja, joten voimme toteuttaa luovimmatkin ideamme.

Von Hagen

Toimialat

Selaa eri toimialoja ja valitse alasvetovalikosta se ala, johon liittyvistä Canon-ratkaisuista haluat lisätietoja.