Yrityskäyttöön

Henkilöstösi

Ulkoistamis- ja konsultointipalvelut

Päivittäisten työprosessien optimointi

Digitaaliset toimistopalvelut

Asiakirjojen ajasta, paikasta ja laitteesta riippumaton käyttö ja saatavuus

Integroidut asiakirjapalvelut

Hoidamme asiakirjojen hallinta- ja käsittelytoiminnot puolestasi

Joustavaa asiakirjojen käsittelyä

Työntekijöilläsi ei koskaan ennen ole ollut näin monia tapoja käsitellä tietoja. Digitaalisen tekniikan lisääntyminen on tuonut merkittävän muutoksen työtapoihin. Henkilöstösi tarvitsee yhä enemmän työkaluja mobiiliin työskentelyyn eri toimipisteissä ja eri prosesseissa, ja oman paineensa tuovat myös alan lisääntyvät säännökset.

Tästä johtuen voi olla vaikeaa pitää tiedot ja asiakirjat jatkuvasti käytettävissä, sovellettavissa ja suojattuina. Kuinka siis voit tukea toimintojen ketteryyttä sekä rohkaista tiimien ja osastojen välistä yhteistyötä ajasta ja sijainnista riippumatta?

Ulkoistamalla toimistopohjaiset palvelusi meille voit siirtää niitä hoitavan henkilöstön Canonin yrityspalveluille, jossa he liittyvät tuhansien asiakirjanhallinnan ammattilaisten ja asiantuntijoiden joukkoon Canonin EMEA-alueella. Yhdessä he voivat tuottaa parhaita käytäntöjä organisaatiollesi ja kehittää päivittäistä työskentelyä prosessitasolla.

Pilvitekniikan ja mobiilien asiakirjapalvelujen ansiosta voimme varmistaa, että työkäytännöt ja päivittäinen yhteistyö sujuvat juuri niin nopeasti ja joustavasti kuin haluat.

Lisätietoja

Lisätietoja