Yrityskäyttöön

Asiakkaasi

Ulkoistamis- ja konsultointipalvelut

Paranna asiakasviestintää ja asiakkaiden sitouttamista

Markkinointiviestintä

Ideasta toteutukseen, tuotantoon, jakeluun ja raportointiin

Tärkeiden liiketoimintatietojen käsittely

Turvalliset ratkaisut asiakirjojen tuottamiseen ja julkaisemiseen sekä viestintään

Täyden palvelun viestintätoimisto yrityksessäsi

Tärkeintä ovat yrityksesi asiakkaat, joten on hyvä aloittaa keskustelemalla heistä. Mikä on yrityksesi tuote tai palvelu? Miksi ja miten asiakkaat ostavat yritykseltäsi? Viestintäkanavien kasvava määrä ja muuttuvat markkinaolosuhteet tarjoavat loistavan mahdollisuuden lisätä asiakkaiden ja prospektien sitouttamista uuden liikevaihdon luomiseksi ja yrityksen voittojen kasvattamiseksi.

Kun ulkoistat tietyt elementit asiakasviestinnästäsi Canonille, voimme auttaa saavuttamaan yrityksesi sitouttamistavoitteet. Voimme auttaa esimerkiksi asiakasuskollisuuden kehittämisessä, viestinnän säädöstenmukaisuuden varmistamisessa ja toiminnan kustannustehokkuuden parantamisessa. Palvelutarjontaamme kuuluvat tulostuksen ja sisällön hallintaratkaisut, maksuliikenneasiakirjojen luominen, käännökset, monikanavajakelu, inbound-markkinoinnin hallinta ja raportointi.

Monet asiakkaamme ovat havainneet, että ulkoistamalla toimintoja Canonille sekä sisäistä että ulkoista viestintää on voitu tehostaa tuotemerkkien, asiakastietojen ja kanavalintojen hallintaa muuttamalla.

Lisätietoja

Lisätietoja