MPS Essentials

Käyttövalmis MPS-ratkaisu

Canonin MPS Essentials -palvelu perustuu kattavaan, 40 vuoden kokemukseen kuvantamisesta ja yhteistyöhön suurten monikansallisten yritysten kanssa. Tämä pienille ja keskisuurille yrityksille tarkoitettu kattava palvelupaketti mullistaa yrityksen tulostustoiminnot.

Kun yritys on tilannut MPS Essentials -palvelun, tutustumme yrityksen nykyiseen tilanteeseen, tulostustarpeisiin ja sisäisiin tulostuskäytäntöihin. Saamiemme tietojen perusteella näemme yrityksen piilohävikin määrän, voimme järkeistää tulostuslaitteiston ja tavarantoimittajien määrän ja auttaa valvomaan ja muuttamaan tulostuskäytäntöjä. Samalla parannamme tulostuksen tietoturvaa ja ympäristöystävällisyyttä ja helpotamme tulostusta käyttäjille ja IT-tuelle.

Hallitsemme yrityksen tulostusinfrastruktuuria ja poistamme päivittäiset ylimääräiset toiminnot. Näin palvelumme yksinkertaistaa tulostuksen ja säästää aikaa ja rahaa.

MPS Essentials -ratkaisu:

  • Valvoo ja hallitsee kaikkia sopimukseen kuuluvia laitteita

  • Tuottaa automaattiset mittarilukemat ja säästää käyttäjien aikaa

  • Keskittää tulostuspalveluihin liittyvät yhteydenotot Canonille

  • Pitää tekniikan ajan tasalla ja päivittää laiteohjelmistot ja tulostinohjaimet tarvittaessa

  • Seuraa resursseja ja raportoi käyttötasot hallintotarkoituksiin

"MPS keskitti kaikki tarvitsemamme tulostuspalvelut. Sen avulla saimme kustannukset hallintaan,paransimme tehokkuutta ja vapautimme henkilöstön aikaa heidän osaamistaan vastaaviin tehtäviin."

Imagination, Iso-Britannia

"Canon tutustui yrityksemme toimintaan läpikotaisin ja pyrki selvittämään, mikä yrityksessämme kaipasi kehittämistä ja miten parannukset voitaisiin parhaiten toteuttaa."

Armstrong Watson, United Kingdom

Lähestymistapa

Canonin avulla voit nopeuttaa tulostusta, tehostaa työnkulkuja ja alentaa kustannuksia viidessä vaiheessa.

  • Canon
  • Kattava tulostusympäristön hallintapalvelu pk-yrityksille