Yrityskäyttöön

MPS-palvelut yrityksen tarpeiden mukaan

Canon MPS -palvelut vaativille tulostusinfrastruktuureille

Canon MPS -palvelut vaativille tulostusinfrastruktuureille

Jotta yritys saa MPS-ratkaisusta täyden hyödyn, ratkaisu on suunniteltava huolellisesti yrityksen erityisvaatimusten mukaisesti.

MPS-asiantuntijoiden vuosien kokemuksen ja alan markkinajohtajuuden ansiosta voimme tarjota yrityksille skaalatun ja räätälöidyn tulostuksenhallintaratkaisun, joka sisältää kaiken suunnittelusta toteutukseen, jatkuvaan tukeen ja hallintaan.

Canonin tilattavat tulostuksenhallintaratkaisut tarjoavat yrityksille palvelun nopean saatavuuden, huipputasoisen tekniikan ja kestävän liiketoiminnan lisäarvon.

Miksi Canon?

Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa MPS-ratkaisun, joka tuo yritykselle lisäarvoa ja mahdollistaa toimintojen erinomaisen hallinnan. Oikeiden ihmisten, tekniikoiden ja prosessien avulla tarjoamamme palvelun avulla yritys voi tehdä tulostusympäristöstään tuottavan, joustavan ja kustannustehokkaan.

Canonin avulla myös ratkaisun käyttöönotto ja siihen siirtyminen on helppoa kattavien resurssien ja alan laajan asiantuntemuksen ansiosta.
Canonin palvelu voi auttaa yrityksiä pienentämään kustannuksia ja parantamaan tuottavuutta nyt ja pitkällä aikavälillä. Haluamme kasvaa yrityksen mukana ja mukautua yrityksen muuttuviin tarpeisiin.

Meillä oli karkea käsitys tavoitteistamme, mutta emme tienneet, miten voisimme saavuttaa ne. Canonin kokemus erityyppisten ratkaisujen toteuttamisesta auttoi meitä löytämään sopivimman ratkaisun.

East Lothian Council, Skotlanti

Lähestymistapa

Canonin avulla voit nopeuttaa tulostusta, tehostaa työnkulkuja ja alentaa kustannuksia viidessä vaiheessa.