Yrityskäyttöön

Essential Business Builder -ohjelma

Tietoja ohjelmasta

Lisäarvoa pitkällä aikavälillä

Kaupallisiin ja yritysten sisäisiin tulostuspalveluihin

Kasvata tulostusliiketoimintaasi

Kattava tuki Canonilta

Lisätietoja

Lisätietoja

Miksi osallistua?

Canonin Essential Business Builder -ohjelma edistää kaikkea
tulostustoimintaa yrityksen sisäisestä tulostuksesta kaupallisiin
painopalveluihin. Painoalan riippumattomien asiantuntijoiden
räätälöidyillä ja tilanteeseen sopivilla neuvoilla tehostat yrityksesi
liiketoimintaa ja ratkaiset siihen liittyviä ongelmia.

Kolme tärkeää tukikanavaa

Essential Business Builder Program -ohjelma koostuu kolmesta eri osasta, jotka riippumattomat painoalan asiantuntijat tarjoavat:


kattavat-oppaat

Asiantuntijoiden vinkit liiketoiminnan tehostamiseen

Alan parhaat asiantuntijat ovat koonneet kattavan yleiskatsauksen erilaisiin painoalaan liittyviin aiheisiin, kuten liiketoiminnan toteutukseen ja tehostamiseen. Hyödylliset oppaat sisältävät käytännön ohjeita esimerkiksi liiketoiminnan suunnitteluun, arvohinnoitteluun, tuotannon työvaiheisiin ja värien hallintaan.

Monipuolisista digitaalisia painopalveluita käsittelevistä aiheista saat ideoita oman liiketoimintasi parantamiseen.

workshopit

Yrityksen valmiuksien parantaminen

Workshopit ovat olennainen osa Essential Business Builder -ohjelmaa. Opettavaiset työpajat auttavat parantamaan yrityksesi kilpailukykyä. Pienryhmässä toteutetuissa keskusteluissa saat käytännöllisiä, liiketoimintaasi tehostavia neuvoja, voit jakaa tietoja, kokemuksia ja hyviä käytäntöjä muiden osallistujien kanssa ja pääset keskustelemaan yrityksellesi tärkeistä aiheista.

Luennoilla saat itsenäisiltä asiantuntijoilta kilpailuetuasi parantavia tietoja, ideoita ja tukea monipuolisista painoalaa käsittelevistä aiheista, kuten digitaalisten painopalveluiden myynnistä, markkinoinnista, monikanavaisesta viestinnästä ja verkkotulostuksesta.

mentorointi

Valmiina kasvuun - ohjauksen avulla

Essential Business Builder -ohjelman kouluttajien osaamisen, tietojen ja kokemuksen avulla saat yrityksesi painotoiminnan kasvuun.

Mentorointi räätälöidään yrityksellesi sopivan aikataulun ja yrityksesi tarpeiden mukaan, ja sen aikana käsitellään juuri omalle yrityksellesi tärkeitä asioita. Näin pystyt pitämään strategisen suunnittelun erillään päivittäisistä ongelmista, mikä selkeyttää toimintaa ja edesauttaa menestymistä.


Menestystarinat

Canonin käytännöllisten ja räätälöityjen konsultointipalveluiden ansiosta saimme käyttöömme innovatiiviset ratkaisut, jotka tehostivat liiketoimintaamme huomattavasti.

Asad Butt – Public & Commercial Services Union

Canon auttoi meitä menestymään ja saamaan lisää asiakkaita palveluitamme mukauttamalla.

Bradley Vaughan – Kingsley Print