Essential Business Builder -ohjelma

Tietoja ohjelmasta

Miksi osallistua?

Canonin Essential Business Builder -ohjelma tarjoaa monipuolista hyötyä tulostus- ja painopalveluihin yrityksen sisäisestä tulostuksesta kopiolaitoksiin.
Painoalan riippumattomien asiantuntijoiden räätälöidyillä ja ajankohtaisilla neuvoilla tehostat yrityksesi liiketoimintaa.

Ota yhteyttä

Kolme tärkeää tukikanavaa

Essential Business Builder Program -ohjelma koostuu kolmesta eri osasta, jotka riippumattomat painoalan asiantuntijat tarjoavat:

Asiantuntijoiden vinkit liiketoiminnan tehostamiseen

Alan parhaat asiantuntijat ovat koonneet kattavan yleiskatsauksen erilaisiin painoalaan liittyviin aiheisiin, kuten liiketoiminnan toteutukseen ja tehostamiseen. Saat käytännön ohjeita esimerkiksi liiketoiminnan suunnitteluun, hinnoitteluun, tuotannon työvaiheisiin ja värien hallintaan.

Monipuolisista digitaalisia painopalveluita käsittelevistä aiheista saat ideoita oman liiketoimintasi parantamiseen.

Yrityksen valmiuksien parantaminen

Workshopit ovat olennainen osa Essential Business Builder -ohjelmaa. Opettavaiset työpajat auttavat parantamaan yrityksesi kilpailukykyä. Pienryhmissä toteutetuissa keskusteluissa saat käytännöllisiä liiketoimintaasi tehostavia neuvoja, voit jakaa omaa osaamistasi ja oppia muilta sekä pääset keskustelemaan yrityksellesi tärkeistä aiheista.

Luennoilla saat itsenäisiltä asiantuntijoilta kilpailuetuasi parantavia tietoja, ideoita ja tukea monipuolisista painoalaa käsittelevistä aiheista, kuten digitaalisten painopalveluiden myynnistä, markkinoinnista, monikanavaisesta viestinnästä ja verkkotulostuksesta.

Valmiina kasvuun - ohjauksen avulla

Essential Business Builder Program -kouluttajien tietojen, osaamisen ja kokemuksen avulla saat liiketoimintasi kasvuun.

Ohjaus räätälöidään joustavasti yrityksellesi sopivan aikataulun ja yrityksesi tarpeiden mukaan, ja sen aikana käsitellään juuri omalle yrityksellesi tärkeitä asioita. Näin pystyt pitämään strategisen suunnittelun erillään päivittäisistä ongelmista, mikä selkeyttää toimintaa ja edesauttaa yrityksen menestymistä.


Menestystarinat

"Canonin käytännöllisten ja räätälöityjen konsultointi- ja neuvontapalveluiden ansiosta PCS otti käyttöön innovatiivisia ratkaisuja, jotka tehostivat liiketoimintaa huomattavasti."

Asad Butt – Public & Commercial Services Union

"Canon auttoi meitä menestymään ja saamaan lisää asiakkaita palveluitamme mukauttamalla."

Bradley Vaughan – Kingsley Print

Lisätietoja

Lataa esite