Yrityskäyttöön

Business Services

Tehokas informaationhallinta on elinehto kiristyvässä kilpailussa. Haluatko parantaa digitaalisten tai fyysisten dokumenttien hallintaa? Canonin luotettava teknologia ja asiantuntemus tarjoavat ratkaisut tarpeisiisi sekä nyt että tulevaisuudessa.

Palvelumme ulottuvat informaationhallintaan liittyvästä konsultoinnista erilaisiin dokumentinhallintaratkaisuihin kaikenkokoisille yrityksille joko meille ulkoistettuna tai yrityksen sisäisesti toteutettuna. Lisäksi tarjoamme painopalveluiden tuottajille erilaisia palveluita, jotka auttavat hyödyntämään markkinatrendejä parhaalla mahdollisella tavalla.


Näin hallitset tietoa

Lisätietoja

[MASTER] Picture_Document management

Tulostuksen-hallinta-palvelut

Kehitä tulostuksen- ja dokumentinhallintaa.

Lue lisää


[MASTER] Picture_Business services

Ulkoistaminen

Löydä uusia tapoja tavoittaa asiakkaat, hallita liiketoimintaprosesseja ja kehittää työskentelykäytäntöjä.

[MASTER] Picture_ebbp

Palvelut painopalveluiden tuottajille

Työpajoja, ohjausta ja markkinakatsauksia.

Palvelut ammattivalokuvaajille ja -elokuvantekijöille

Maksuton Canon Professional Services -palvelu tarjoaa Canonin tuotteita käyttäville ammattivalokuvaajille ja -elokuvantekijöille ainutlaatuisia etuja, kuten CPS-palvelutuen suuriin tapahtumiin, kiirekorjauspalvelun ja paikallisen CPS-palvelutuen tietyissä Euroopan maissa.

Miksi Canon?

Tapamme viestiä ja jakaa tietoa muuttuvat yhä nopeammin. Canonin asiantuntemus, teknologia ja maailmanlaajuinen toimintaympäristö auttavat yritystäsi olemaan askelen edellä, pysymään ajan tasalla uusista teknisistä ratkaisuista ja toimimaan tehokkaammin.

Selaa toimialan tai osaston mukaan