Yrityskäyttöön

Canon VC-C4R

Turvakamerat

VC-C4R

Canon VC-C4R

Lisätiedot

Canon on tuonut markkinoille VC-C4-videokameran, joka yhdistettynä VB101- kamerapalvelimeen toimii nettiin liitettynä kamerana. VC-C4 on laadukas, peräti 16 x optisella zoomilla varustettu kamera. VB101-kamerapalvelimeen liitettynä VC-C4- kameraa voidaan kääntää ja zoomata Internetin välityksellä, toisin sanoen kameran hallinta onnistuu paikasta riippumatta.

Edut

 • Kevyin PTZ-kamera luokassaan
 • Korkealaatuisia videokuvia
 • Tehokas 16-kertainen zoom
 • Laaja kuvausalue
 • Erittäin nopea/erittäin tarkka kamerapään toiminta
 • Esiasetustoiminto
 • Ohjaa yhdeksää VC-C4/VC-C4R-järjestelmää samanaikaisesti yhdeltä PC-tietokoneelta

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Canonin uusimmassa Pan/Tilt/Zoom (P/T/Z = panorointi/kallistus/zoomaus) -tyypin VC-C4-kamerassa yhdistyvät upea ulkonäkö, kompakti rakenne ja ennennäkemätön helppokäyttöisyys. Uusin VC-C4-mallimme (joka on yhteensopiva aiempien mallien kanssa) on teknisesti kehittynein ja edullisin malleistamme. Siis lisää hyviä uutisia käyttäjille, jotka haluavat luotettavan P/T/Z-kameran, jolla onnistuu videoneuvottelu, etäopiskelu, yleinen videokäyttö ja kehittynyt turvallisuusvalvonta/tarkkailu.

VC-C4 on älykkäin kehittämistämme P/T/Z-kameroista ja sen kuvausparametrit voidaan säätää ja mukauttaa lähes mihin tahansa ympäristöön sopiviksi. Laaja valikoima näytöllä näkyviä säätimiä ja 32-painikkeinen infrapunaohjain tekevät onnistuneiden kuvien ottamisesta entistäkin helpompaa. Lisäksi jopa yhdeksän kameraa voidaan kytkeä samaan sarjaan, jolloin niitä voidaan käyttää yhdestä (osoitteisesta) infrapunaohjaimesta tai PC-tietokoneelta RS-232:n kautta.

VC-C4 tekee vaikutuksen jo ensisilmäyksellä viimeistellyllä ulkonäöllään, jonka ansiosta se voidaan asentaa lähes mihin tahansa. Kameran uskomattoman pieni ja kevyt rakenne taas varmistaa, että se ei ole koskaan tiellä.

Canonin digitaalisella signaalikäsittelyllä saadaan rikkaat ja tasaiset videokuvat, sekä tarkka tarkkennussäätö. Tehokas 16x-zoom mahdollistaa laajemman kuvakulman ja suuriaukkoinen f/1.4-objektiivi varmistaa parhaan mahdollisen kirkkauden. VC-C4-kamera panoroi +/-100 °:tta ja kallistuu -30-90 °:tta, kun taas kattoon asennetta VC-C4R-malli panoroi +/-170 °:tta ja kallistuu välillä +10 - -90 °:tta. Koska molemmat kamerat on sijoitettu järjestelmän keskelle, seurauksena on nopea, vakaa ja tarkka kameraliike.

Jopa yhdeksän VC-C4/VC-C4R-järjestelmää voidaan ohjata samanaikaisesti yhdeltä PC-tietokoneelta, esimerkiksi suuressa neuvotteluhuoneessa. Kamerat voidaan ketjuttaa yhteen R-S232C-johdon kautta ja sen jälkeen ohjelmoida yksittäisohjaukselle. Lisäksi voidaan helposti tallentaa jopa 9 esiasetettua asentoa sekä AE-tietoja. Yhdellä langattoman ohjaimen painalluksella voit nopeasti tarkentaa haluamaasi kohteeseen.

Canonin luotettavuus, laadukas videokuva, helppokäyttöisyys ja erinomainen arvo tulevat parhaiten esiin VC-C4-mallissa.

Tekniset tiedot

Zoom 16x tehozoomaus
Focal Length 4-64 mm
F-number f/1,4 -2,8
View angle 47,5-3º
Total Pixels 470 000 (440 000 vaikuttavaa pikseliä)
Iris control Automaattinen iirisservojärjestelmä
Resolution Horizontal: 420 TV lines
Vertical: 350 TV lines
Pan range + tai - 170º
Pan speed 1-90º
Tilt range + 10º - -90º
Tilt speed 1-70º
Camera angle presets 9 asentoa
Power input DC-tulo: erillinen AC-muuntaja
Output terminals Video Out: RCA pin jack
S Video Out: 1 mini-DIN 4-pin
Power consumption 12 W
Dimensions (WxHxD) 100 x 89,5 x 112 mm
Weight 440 g
 • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 117ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
 • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
 • CLOUD, getReviews, 4ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;