Yrityskäyttöön

Canon VC-C4

Turvakamerat

VC-C4

Canon VC-C4

Lisätiedot

Pieni mutta pippurinen VC-C4-verkkokamera voidaan asentaa kattoon ja se takaa erinomaisen suorituskyvyn videoneuvotteluihin, web-lähetyksiin ja verkon kautta tapahtuvaan valvontaan.

Edut

 • Kevyin PTZ-kamera luokassaan
 • Korkealaatuisia videokuvia
 • Tehokas 16-kertainen zoom
 • Laaja kuvausalue
 • Erittäin nopea/erittäin tarkka kamerapään toiminta
 • Esiasetustoiminto
 • Ohjaa yhdeksää VC-C4/VC-C4R-järjestelmää samanaikaisesti yhdeltä PC-tietokoneeltaRS232C-ohjausjohdolla voit kytkeä kamerat sarjaan, jonka jälkeen voit ohjata PC-tietokoneelta jopa 9 kameraa samanaikaisesti/yksittäin ohjausohjelman avulla.

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Canonin Pan/Tilt/Zoom (P/T/Z = panorointi/kallistus/zoomaus) -tyypin VC-C4-kamerassa yhdistyvät upea ulkonäkö, kompakti rakenne ja ennennäkemätön helppokäyttöisyys. Canon toi ensimmäisenä markkinoille edulliset ja laadukkaat kauko-ohjatut kamerat ja on johtanut alaa siitä lähtien. Aikaisempien malliemme kanssa yhteensopiva VC-C4 on teknisesti kehittynein ja edullisin malleistamme. Siis lisää hyviä uutisia käyttäjille, jotka haluavat luotettavan P/T/Z-kameran, jolla onnistuu videoneuvottelu, etäopiskelu, yleinen videokäyttö ja kehittynyt turvallisuusvalvonta/tarkkailu.

VC-C4 on älykkäin kehittämistämme P/T/Z-kameroista ja sen kuvausparametrit voidaan säätää ja mukauttaa lähes mihin tahansa ympäristöön sopiviksi. Laaja valikoima näytöllä näkyviä säätimiä ja 32-painikkeinen infrapunaohjain tekevät onnistuneiden kuvien ottamisesta entistäkin helpompaa. Lisäksi jopa yhdeksän kameraa voidaan kytkeä samaan sarjaan, jolloin niitä voidaan käyttää yhdestä (osoitteisesta) infrapunaohjaimesta tai PC-tietokoneelta RS-232:n kautta.

VC-C4 tekee vaikutuksen jo ensisilmäyksellä viimeistellyllä ulkonäöllään, jonka ansiosta se voidaan asentaa lähes mihin tahansa. Kameran uskomattoman pieni ja kevyt rakenne taas varmistaa, että se ei ole koskaan tiellä.

Canonin digitaalisella signaalikäsittelyllä saadaan rikkaat ja tasaiset videokuvat, sekä tarkka tarkennussäätö. Tehokas 16x-zoom mahdollistaa laajemman kuvakulman ja suuriaukkoinen f/1.4-objektiivi varmistaa parhaan mahdollisen kirkkauden. VC-C4-kamera panoroi +/-100 °:tta ja kallistuu -30-90 °:tta, kun taas kattoon asennetta VC-C4R-malli panoroi +/-170 °:tta ja kallistuu välillä +10 - -90 °:tta. Koska molemmat kamerat on sijoitettu järjestelmän keskelle, seurauksena on nopea, vakaa ja tarkka kameraliike.

Jopa yhdeksän VC-C4/VC-C4R-järjestelmää voidaan ohjata samanaikaisesti yhdeltä PC-tietokoneelta, esimerkiksi suuressa neuvotteluhuoneessa. Kamerat voidaan ketjuttaa yhteen R-S232C-johdon kautta ja sen jälkeen ohjelmoida yksittäisohjaukselle. Lisäksi voidaan helposti tallentaa jopa 9 esiasetettua asentoa sekä AE-tietoja. Yhdellä langattoman ohjaimen painalluksella voit nopeasti tarkentaa haluamaasi kohteeseen.

Canonin luotettavuus, laadukas videokuva, helppokäyttöisyys ja erinomainen arvo tulevat parhaiten esiin VC-C4-mallissa.

Tekniset tiedot

Zoom 16x
Minimum Focus Distance 4-64 mm
F-number f/1,4 -2,8
View angle 47,5-3º
Total Pixels 470 000 (440 000 vaikuttavaa) pikseliä
Iris control Automaattinen iirisservojärjestelmä
Resolution Horizontal: 420 TV Lines
Vertical: 350 TV Lines
Pan range + tai - 100º
Pan speed 1-90º
Tilt range -30º - +90º
Tilt speed 1-70º
Power input DC-tulo: erillinen AC-muuntaja
Power consumption 12 W
Dimensions (WxHxD) 100 x 89,5 x 112 mm
Weight 375 g
 • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 203ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
 • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
 • CLOUD, getReviews, 4ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;