Canon VB-S900F

VB-S900F

Kiinteärunkoinen verkossa toimiva Full HD -minivalvontakamera, jossa on erittäin pieni objektiivi. Pienikokoinen ja huomaamaton kamera sopii erinomaisesti sisätilojen valvontaan monenlaisissa ympäristöissä.

VB-S900F

Edut

  • Kiinteärunkoinen minikamera
  • Full HD -tarkkuus 30 kuvan sekuntinopeudella
  • CMOS-kenno takaa hyvän kuvanlaadun myös heikossa valaistuksessa
  • Erittäin tarkka Canon-laajakulmaobjektiivi
  • MJPEG-kuvan ja H.264-videokuvan monisuoratoisto
  • Suora tallennus MicroSD-kortille (64 Gt) ja suora toisto kortilta

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon VB-S900F

Full HD -tarkkuus


Erittäin pienikokoinen kiinteärunkoinen verkossa toimiva VB-S900F-minivalvontakamera tallentaa Full HD (1920 x 1080) -videokuvaa 30 kuvan sekuntinopeudella. CMOS-kenno tuottaa erinomaisen kuvanlaadun ja estää värien leviämisen ja viivojen sumentumisen. Älykäs automaattinen varjonsäätötekniikka (SSC) parantaa kirkkaiden alueiden näkyvyyttä ja korjaa tummia alueita optimoimalla valotuksen, jos näkymä on taustavalaistu tai valaistus on heikko. Tämän ansiosta kamera sopii valvontaan sekä yöllä että päivällä.

Huippulaadukas Canon-objektiivi


Kamerassa käytetyn uuden pienikokoisen laajakulmaobjektiivin kuvakulma on 96°. Canonin laadukas ja valovoimainen (f/1,6) laajakulmaobjektiivi vähentää vääristymiä, päästää kameran kennolle enemmän valoa ja tekee kameran kuvista kirkkaampia ja tarkempia.

Kaksi kuvaprosessoria


Kamerassa on kaksi kuvaprosessoria - DIGIC DV III ja DIGIC NET II - joiden ansiosta kuvien tallennus, käsittely, koodaus ja lähettäminen on sujuvaa. Ohjelmointia on muutettu siten, että useita H.264- ja/tai MJPEG-kuvavirtoja voidaan lähettää HD-tarkkuudella tai pienemmillä tarkkuuksilla. Monisuoratoiston lisäksi kamerat pystyvät lähettämään kuvavirtaa samanaikaisesti. H.264-muunnin pakkaa videon laadukkaasti pieneen kokoon, joten valvonta onnistuu ongelmitta monenlaisissa ympäristöissä.

Helppo integrointi


Ohjelmistokehityspaketin ja HTTP-protokollamääritysten ansiosta kameran integrointi on saumatonta. Canon on ONVIFin täysjäsen. ONVIF on IP-pohjaisten turvallisuustuotteiden maailmanlaajuisen fyysisen liittymästandardin kehittämistä varten perustettu toimialafoorumi. ONVIF 2.2- ja Profile S -määritysten mukaisuus helpottaa kameran käyttöä ONVIF-standardin mukaisilla videonhallintaohjelmilla.

Kattavat sisäiset analysointitoiminnot


Pienikokoisessa VB-S900F-kamerassa on useita älykkäitä toimintoja, kuten liikkuvan, hylätyn ja poistetun kohteen tunnistus, ohituksen tunnistus sekä kameran luvattoman käsittelyn ja äänenvoimakkuuden tunnistus. Muuttuva valaistus tavallisesti häiritsee kameran analysointitoimintoja. Uudet Canon-kamerat kuitenkin nollautuvat 20 sekunnin kuluessa siitä, kun ne havaitsevat valaistuksen muuttuneen merkittävästi. Näin käynnissä oleville analysointitoiminnoille aiheutuu mahdollisimman vähän häiriötä.

Helppo ja joustava asennus


Power over Ethernet (PoE) -tekniikan ja IEEE802.3af-yhteensopivuuden ansiosta sekä virransyöttö kameralle että videokuvan ja äänen siirtäminen onnistuvat yhden lähiverkkokaapelin avulla, kun kamera liitetään PoE-kytkimeen tai -virransyöttölaitteeseen. PoE-virransyöttöä käytettäessä kameran asennusetäisyys on jopa 100 metriä ja verkkolaitetta käytettäessä jopa 500 metriä.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon VB-S900F ominaisuuksista ja toiminnoista.

DIGIC NET II

Tehokas verkkoprosessointi

Digic DV III

Kuvanlaadun hallinta ja säätö

Full HD

Full HD -tarkkuus

Intelligent Function

Videosisällön analysointi

Power over Ethernet

Power over Ethernet (PoE)

microSD

Reunatallennus

CCMT

Usean kameran hallinta

  • VB-S900F-kamera
  • Asennus-CD-levy
  • Asennusopas
  • Takuukorttilehtinen

Kuvakulman laskentatyökalu

Tallennustilan laskentatyökalu

Kameroiden asettelusimulaattori