Canon VB-S31D

VB-S31D

Kääntyvä VB-S31D ja kiinteä VB-S800D ovat verkkovalvonnassa käytettäviä Full HD -minikupukameroita, joissa on erittäin pienet objektiivit. Se sopii erinomaisesti sisätilojen valvontaan esimerkiksi myymälöissä, oppilaitoksissa ja yrityksissä.

/Images/VB-S31D_tcm22-1465236.jpg

Edut

 • Full HD -tarkkuus 30 kuvan sekuntinopeudella
 • CMOS-kenno takaa hyvän kuvanlaadun myös heikossa valaistuksessa
 • Canon-laajakulmaobjektiivi, valovoima f/1,6
 • Kääntyvä tai kiinteä minikupukamera
 • MJPEG-kuvan ja H.264-videokuvan monisuoratoisto
 • Suora tallennus MicroSD-kortille (64 Gt) ja suora toisto kortilta

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon VB-S31D

Erinomainen kuvanlaatu


Kääntyvä VB-S31D ja kiinteä VB-S800D ovat erittäin pienikokoisia verkkovalvontakameroita, jotka tallentavat Full HD (1920 x 1080) -videokuvaa 30 kuvan sekuntinopeudella. CMOS-kenno tuottaa erinomaisen kuvanlaadun ja estää värien leviämisen ja viivojen sumentumisen. Älykäs automaattinen varjonsäätötekniikka (SSC) parantaa kirkkaiden alueiden näkyvyyttä ja korjaa tummia alueita optimoimalla valotuksen, jos näkymä on taustavalaistu tai valaistus on heikko. Tämän ansiosta kamera sopii valvontaan sekä yöllä että päivällä.

Erittäin laadukkaat Canon-objektiivit


Kameroissa käytetyn uuden pienikokoisen laajakulmaobjektiivin kuvakulma on 95°. VB-S31D-kamerassa on lisäksi panorointi- ja kallistustoiminnot (PT), joten kameran voi helposti kääntää etukäteen ohjelmoituihin asentoihin. Canonin laadukas ja valovoimainen (f/1,6) laajakulmaobjektiivi vähentää vääristymiä, päästää kameran kennolle enemmän valoa ja tekee kameran kuvista kirkkaampia ja tarkempia.

Kaksi kuvaprosessoria


Kameroissa on kaksi kuvaprosessoria – DIGIC DV III ja DIGIC NET II – joiden ansiosta kuvien tallennus, käsittely, koodaus ja lähettäminen on sujuvaa. Ohjelmointia on muutettu siten, että useita H.264- ja/tai MJPEG-kuvavirtoja voidaan lähettää HD-tarkkuudella tai pienemmillä tarkkuuksilla. Monisuoratoiston lisäksi kamerat pystyvät lähettämään kuvavirtaa samanaikaisesti. H.264-muunnin pakkaa videon laadukkaasti pieneen kokoon, joten valvonta onnistuu ongelmitta monenlaisissa ympäristöissä.

Helppo integrointi ja saumaton yhteensopivuus


Ohjelmistokehityspaketin ja HTTP-protokollamääritysten ansiosta kameroiden integrointi on saumatonta. ONVIF 2.2- ja Profile S -määritysten mukaisuus helpottaa kameran käyttöä ONVIF-standardin mukaisilla videovalvontaohjelmistoilla.

Kattavat sisäiset analysointitoiminnot


Molemmissa kameroissa on samat monipuoliset ja älykkäät toiminnot: liikkuvan, hylätyn ja poistetun kohteen tunnistus sekä kameran luvattoman käsittelyn, ohituksen ja äänenvoimakkuuden tunnistus. Muuttuva valaistus tavallisesti häiritsee kameran analysointitoimintoja. Uudet Canon-kamerat kuitenkin nollautuvat 20 sekunnin kuluessa siitä, kun ne havaitsevat valaistuksen muuttuneen merkittävästi. Näin käynnissä oleville analysointitoiminnoille aiheutuu mahdollisimman vähän häiriötä.

Helppo ja joustava asennus


Power over Ethernet (PoE) -tekniikan ja IEEE802.3af-yhteensopivuuden ansiosta sekä virransyöttö kameralle että videokuvan ja äänen siirtäminen onnistuvat yhden lähiverkkokaapelin avulla, kun kamera liitetään PoE-kytkimeen tai -virransyöttölaitteeseen. PoE-virransyöttöä käytettäessä kameran asennusetäisyys on jopa 100 metriä ja verkkolaitetta käytettäessä jopa 500 metriä.

Tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon VB-S31D ominaisuuksista ja toiminnoista.

DIGIC NET II

Tehokas verkkoprosessointi

Digic DV III

Kuvanlaadun hallinta ja säätö

Full HD

Full HD -tarkkuus

PT

Panorointi ja kallistus

Drag to move

Helppokäyttöinen panorointi-, kallistus- ja zoomausohjaus

Area zoom

Helppo kohdistus

Intelligent Function

Videosisällön analysointi

Power over Ethernet

Power over Ethernet (PoE)

microSD

Reunatallennus

CCMT

Usean kameran hallinta

VB-S31D
 • VB-S31D-kamera
 • Asennus-CD-levy
 • Varmuuskaapeli, joka estää putoamisen
 • Varmuuskaapelin ruuvi
 • Kiinnityslevy asennusta varten
 • Asennusopas (japani)
 • Takuukorttilehtinen