Canon VB-S30D

VB-S30D

Helposti asennettava kääntyvä ja zoomaava Full HD -minikupukamera, jossa on uusi erittäin pieni objektiivi. Sopii erinomaisesti sisätilojen valvontaan esimerkiksi yrityksissä ja tapahtumapaikoissa.

/Images/VB-S30D_tcm22-1465231.jpg

Edut

 • Erittäin pienikokoinen kääntyvä ja zoomaava minikupukamera
 • Full HD -tarkkuus 30 kuvan sekuntinopeudella
 • CMOS-kenno takaa hyvän kuvanlaadun myös heikossa valaistuksessa
 • Erittäin tarkka Canon-laajakulmaobjektiivi, jossa 3,5x optinen zoom (4x digitaalinen)
 • MJPEG-kuvan ja H.264-videokuvan monisuoratoisto
 • Suora tallennus MicroSD-kortille (64 Gt) ja suora toisto kortilta
 • ONVIF 2.2- ja Profile S -määritysten mukainen

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon VB-S30D

Full HD -tarkkuus


Erittäin pienikokoinen kääntyvä ja zoomaava verkossa toimiva VB-S30D-minikupukamera tallentaa Full HD (1920 x 1080) -videokuvaa 30 kuvan sekuntinopeudella. CMOS-kenno tuottaa erinomaisen kuvanlaadun ja estää värien leviämisen ja viivojen sumentumisen. Älykäs automaattinen varjonsäätötekniikka (SSC) parantaa kirkkaiden alueiden näkyvyyttä ja korjaa tummia alueita optimoimalla valotuksen, jos näkymä on taustavalaistu tai valaistus on heikko. Tämän ansiosta kamera sopii valvontaan sekä yöllä että päivällä.

Laadukas objektiivi


Uudessa erittäin pienikokoisessa laajakulmaobjektiivissa on 3,5x optinen ja 4x digitaalinen zoom. Panorointi-, kallistus- ja zoomaustoimintojen ansiosta kameran voi helposti kääntää etukäteen ohjelmoituihin asentoihin. Canonin laadukas laajakulmaobjektiivi vähentää vääristymiä, päästää kameran kennolle enemmän valoa ja tekee kameran kuvista kirkkaampia ja tarkempia.

Kaksi kuvaprosessoria


Kameroissa on kaksi kuvaprosessoria – DIGIC DV III ja DIGIC NET II – joiden ansiosta kuvien tallennus, käsittely, koodaus ja lähettäminen on sujuvaa. Ohjelmointia on muutettu siten, että useita H.264- ja/tai MJPEG-kuvavirtoja voidaan lähettää HD-tarkkuudella tai pienemmillä tarkkuuksilla. Monisuoratoiston lisäksi kamerat voivat lähettää kuvavirtaa samanaikaisesti. H.264-muunnin pakkaa videon laadukkaasti pieneen kokoon, joten valvonta onnistuu ongelmitta monenlaisissa ympäristöissä.

Saumaton yhteensopivuus ja erinomainen käytettävyys


Ohjelmistokehityspaketin ja HTTP-protokollamääritysten ansiosta VB-S30D-kameran integrointi on saumatonta. Canon on ONVIFin täysjäsen. ONVIF on IP-pohjaisten turvallisuustuotteiden maailmanlaajuisen fyysisen liittymästandardin kehittämistä varten perustettu toimialafoorumi. ONVIF 2.2- ja Profile S -määritysten mukaisuus helpottaa kameran käyttöä ONVIF-standardin mukaisilla videovalvontaohjelmistoilla.

Sisäiset analysointitoiminnot


Kamerassa on useita älykkäitä toimintoja, kuten liikkuvan, hylätyn ja poistetun kohteen tunnistus sekä kameran luvattoman käsittelyn, ohituksen ja äänenvoimakkuuden tunnistus. Muuttuva valaistus tavallisesti häiritsee kameran analysointitoimintoja. Uudet Canon-kamerat kuitenkin nollautuvat 20 sekunnin kuluessa siitä, kun ne havaitsevat kirkkauden muuttuneen merkittävästi. Näin käynnissä oleville analysointitoiminnoille aiheutuu mahdollisimman vähän häiriötä.

Helppo ja joustava asennus


Power over Ethernet (PoE) -tekniikan ja IEEE802.3af-yhteensopivuuden ansiosta sekä virransyöttö kameralle että videokuvan ja äänen siirtäminen onnistuvat yhden lähiverkkokaapelin avulla, kun kamera liitetään PoE-kytkimeen tai -virransyöttölaitteeseen. PoE-virransyöttöä käytettäessä kameran asennusetäisyys on jopa 100 metriä ja verkkolaitetta käytettäessä jopa 500 metriä.

Tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon VB-S30D ominaisuuksista ja toiminnoista.

DIGIC NET II

Tehokas verkkoprosessointi

Digic DV III

Kuvanlaadun hallinta ja säätö

Full HD

Full HD -tarkkuus

PTZ

Panorointi, kallistus, zoomaus

Drag to move

Helppokäyttöinen panorointi-, kallistus- ja zoomausohjaus

Area zoom

Helppo kohdistus

Intelligent Function

Videosisällön analysointi

Power over Ethernet

Power over Ethernet (PoE)

microSD

Reunatallennus

CCMT

Usean kameran hallinta

VB-S30D
 • VB-S30D-kamera
 • Asennus-CD-levy
 • Varmuuskaapeli, joka estää putoamisen
 • Varmuuskaapelin ruuvi
 • Kiinnityslevy asennusta varten
 • Asennusopas
 • Takuukorttilehtinen