Canon VB-R11VE

VB-R11VE

Valvo kaikkia kulmia

VB-R11VE

Edut

  • Tarkka kohteen seuranta jatkuvan panoroinnin ja automaattisen kääntötoiminnon ansiosta
  • Monipuoliset valvontatoiminnot ja erinomainen kuvanlaatu myös heikossa valaistuksessa
  • Nopea, tarkka, älykäs ja tarkasti ohjattava
  • Sopii ulkokäyttöön ilkivalta- ja sääsuojauksen ansiosta
  • Käynnistyy ja toimii kylmissäkin olosuhteissa

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon VB-R11VE

Tarkka kohteen seuranta jatkuvan panoroinnin ja automaattisen kääntötoiminnon ansiosta


Helppokäyttöinen VB-R11VE tarjoaa tarkan 1,3 megapikselin kuvanlaadun valvonta- ja tallennustarkoituksiin. Jatkuvan 360 asteen panoroinnin ja automaattisen kääntötoiminnon avulla käyttäjät voivat seurata kohteita muuttamatta käsittelyperspektiiviä. Älykäs automaattinen seuranta pitää kohteen näkyvissä lähes ilman käyttäjän toimia.

Monipuoliset valvontatoiminnot ja erinomainen kuvanlaatu myös heikossa valaistuksessa


Voit zoomata kauempana oleviin kohteisiin ja valvoa laajempiakin alueita tehokkaalla 30-kertaisella optisella zoom-objektiivilla, jossa on laaja 58,4 asteen kuvakulma. Valovoimainen (f/1,4-4,6) infrapunakorjattu High-UD-objektiivi tuottaa tarkan ja terävän kuvan sekä päivä- että yöaikaan myös heikossa valaistuksessa. Kohteen minimivalaistus on 0,03 luksista (värillinen) 0,002 luksiin (mustavalkoinen). Optimoitu H.264-bittinopeus ja ADSR-teknologia parantavat kaistanleveyden hallintaa, ja käyttäjät voivat valita kuva-alalta alueet, joilla tarvitaan paras mahdollinen kuvanlaatu. Sumukompensointi säätää kuvan kontrastia automaattisesti, joten valvonta onnistuu myös sumuisella säällä tai savuisessa ympäristössä. Sen avulla voi tarkentaa myös suurella zoomauksella kuvattuja, kauempana olevia näkymiä.

Nopea, tarkka, älykäs ja tarkasti ohjattava


Seuraa liikkuvia kohteita tehokkaasti erittäin tarkalla ja herkästi reagoivalla 450°/s:n panorointi- ja kallistusmekanismilla, joka panoroi nopeasti ja pysähtyy tarkasti kohteeseen. Monipuoliset älykkäät tunnistustoiminnot ilmoittavat automaattisesti mahdollisista vaaratilanteista ja käynnistävät tallennuksen. Kamerassa on muun muassa liikkeentunnistus, joka havaitsee määritellylle alueelle tulevat liikkuvat kohteet, sekä huudontunnistus, joka tunnistaa epänormaalit ihmisäänet, kuten kirkaisut ja huudot. Kamerassa on myös ääni- ja hälytyssisääntulot, ja lisäksi helppokäyttöinen kaapeliliitäntä vähentää asennukseen kuluvaa aikaa ja kustannuksia.

Sopii ulkokäyttöön ilkivalta- ja sääsuojauksen ansiosta


VB-R11VE on ilkivallan kestävä kamera ulkokäyttöön. Se on IK10-ilkivaltasuojattu ja IP66-sääsuojattu. Vankan rakenteensa ja innovatiivisen muotoilunsa ansiosta se on myös NEMA250 Type4X- ja IEC 60950-1/22 -standardien mukainen, joten se sopii käytettäväksi ankarissa olosuhteissa, esimerkiksi rannikoilla, joilla vaarana on suolavesi, tai teollisuusalueilla, joilla kamera voi altistua syövyttäville päästöille.

Käynnistyy ja toimii kylmissäkin olosuhteissa


VB-R11VE sopii erinomaisesti erittäin kylmiin oloihin kestävän rakenteensa ansiosta. Sen sisäinen lämmitin turvaa käynnistyksen jopa -30 °C:n lämpötilassa ja toiminnan jopa -50 °C:n lämpötilassa. Kamera toimii yhtä tehokkaasti myös jopa +55 °C:n lämpötilassa trooppisessa tai kuivassa ilmastossa.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon VB-R11VE ominaisuuksista ja toiminnoista.

DIGIC NET II
Digic DV III
1.3 Mega Pixel
PTZ
360_degree_Revolving
Auto Tracking
IK10
Drag to move
Area zoom
Preset Tours
All weather Model
Auto DayNight
Intelligent Function
Intrusion Detection
Scream Detection
PoE plus
ADSR
Linked Event
SD Card
CCMT
 • VB-R11VE-kameran pääyksikkö
 • Asennus-CD-levy
 • Virtaliitäntäkaapeli
 • I/O-liitäntäkaapeli
 • Ruuviavain
 • Asennusopas
 • Takuukortti
 • Takuukorttilehtinen
 • Pakkausmateriaalit