Canon VB-M620VE

VB-M620VE

VB-M620VE on ilkivallan kestävä IP66-luokiteltu kiinteä 1,3 megapikselin IP-kupukamera, joka sopii koviinkin ulko-olosuhteisiin. Valvoo ja tallentaa ympäri vuorokauden erittäin laajalla 111 asteen kuva-alalla.

VB-M620VE

Edut

 • Vankka, vedenkestävä kupu suojaa kameraa sään vaihteluilta
 • Loistava 1,3 megapikselin kuvanlaatu ja 3x laaja optinen zoom
 • Irrotettava infrapunasuodin antaa mahdollisuuden ympärivuorokautiseen valvontaan
 • Etäpanorointi/-kallistus/-kääntö/-zoomaus (PTRZ) lyhentää asennusaikaa
 • Joustava valvonta ja tallennus kahden H.264-videovirran ansiosta

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon VB-M620VE

Erinomainen kuvanlaatu ja luokkansa paras optiikka


Canonin DIGIC DV III -kuvaprosessorin tuottamalla 1,3 megapikselin loistavalla kuvanlaadulla turvaat kohteen valvonnan. 111 asteen ultralaajakulmaobjektiivissa on 3x optinen ja 4x digitaalinen zoom sekä irrotettava infrapunasuodin, mikä takaa täyden näkyvyyden niin yöllä kuin päivälläkin. Elektroninen takatarkennusjärjestelmä ja valovoimainen f/1,2-objektiivi tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn.

Ilkivallan kestävä ja vesitiivis


Alumiiniseoksesta valmistetun kotelon ja kestävän polykarbonaattihartsikuvun ansiosta VB-M620VE-kamera kestää jopa 50 joulen iskut. Pöly- ja vesitiiviin IP66-luokituksen ansiosta se sopii erinomaisesti ulkokäyttöön. -10 - 50 °C:n käyttölämpötila ja sisäänrakennettu huurtumisenestomekanismi mahdollistavat kameran käytön kovissakin ulko-olosuhteissa. Lisävarusteena saatavan lämmitysyksikön kanssa kamera toimii jopa -30 °C:ssa.

Monipuoliset videotoiminnot


Canonin DIGIC NET II -verkkoprosessorin H.264-enkooderi tuottaa huippulaatuista, tiiviisti pakattua videokuvaa. Parannetun kohinanvaimennuksen (NR) säädön ja värien toiston ansiosta värit erottuvat myös vähäisessä valaistuksessa. Automaattinen Smart Shade Control -teknologia (Auto-SSC) parantaa etualan kohteiden näkyvyyttä kirkkaassa vastavalossa. Huippuluokan hämäräominaisuudet ja aito päivä-/yötila takaavat laadukkaat tulokset erilaisissa ympäristöissä.

Älykkäät turvaominaisuudet


Älykkäät toiminnot auttavat käyttäjiä tunnistamaan hälyttävät tilanteet analysoimalla eri alueiden välisiä eroja. Yhdellä kameralla on mahdollista käyttää samanaikaisesti jopa 15 toimintoa. Kamerassa on kuusi erilaista älykästä tunnistustoimintoa: liikkuvan, hylätyn ja poistetun kohteen tunnistus sekä kameran luvattoman käsittelyn, ohituksen ja äänenvoimakkuuden tunnistus. Toiminnan tunnistus voidaan määrittää aktivoimaan tallennus, lataamaan kuvat palvelimelle tai lähettämään ilmoitus sähköpostilla. Käyttämällä SD-korttia voit säilyttää ja tarkastella hälytysjärjestelmän tallentamia otoksia ilman, että niitä tarvitsee ensin tallentaa tietokoneeseen. SSL/TLS-salaus varmistaa turvallisen yhteyden kameran ja palvelimen välillä.

Parannettu yhteensopivuus ja käytettävyys


ONVIF 2.4- ja Profile S -määritysten mukaisuus helpottaa kameran käyttöä ONVIF-standardin mukaisilla videonhallintaohjelmilla. Canon-verkkokameroiden ohjelmistokehityspaketti ja HTTP-protokollamääritykset tukevat saumatonta integrointia.

PTRZ-toiminto asetusten helppoa määrittämistä varten


Kamerakulman määritystyökalun avulla panorointi/kallistus/pyöritys/zoom (PTRZ) -toimintoja voi käyttää verkon kautta tietokoneella, joten näkymän määrittäminen asennuksen jälkeen on helppoa ja nopeaa.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon VB-M620VE ominaisuuksista ja toiminnoista.

DIGIC NET II

Tehokas verkkoprosessointi

Digic DV III

Kuvanlaadun hallinta ja säätö

1.3 Mega Pixel

Laadukkaita kuvia

IK10

Sertifioitu ilkivaltasuojaus

Weatherproof

Säänkestävä

Auto DayNight

Irrotettava infrapunasuodin

Intelligent Function

Videosisällön analysointi

Power over Ethernet

Power over Ethernet (PoE)

SD Card

Reunatallennus

CCMT

Usean kameran hallinta

 • VB-M620VE-kamera
 • Virtaliitin
 • Asennus-CD-levy
 • Varmuuskaapeliyksikkö
 • Ääniliitäntäkaapeli
 • Ruuviavain
 • Malli
 • Asennusopas (japani)
 • Takuukorttilehtinen

Kuvakulman laskentatyökalu

Tallennustilan laskentatyökalu

Kameroiden asettelusimulaattori