Canon VB-M620D

VB-M620D

Kiinteä 1,3 megapikselin VB-M620D-IP-kupukamera soveltuu ihanteellisesti sisätiloihin. Valvoo ja tallentaa ympäri vuorokauden erittäin laajalla 111 asteen kuva-alalla.

/Images/VB-M620D-03_tcm22-1464391.jpg

Edut

 • Loistava 1,3 megapikselin kuvanlaatu ja 3x laaja optinen zoom
 • Infrapunasuodin antaa mahdollisuuden ympärivuorokautiseen valvontaan
 • Etäpanorointi/-kallistus/-kääntö/-zoomaus (PTRZ) lyhentää asennusaikaa
 • Joustava valvonta ja tallennus kahden H.264-videovirran ansiosta

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon VB-M620D

Erinomainen kuvanlaatu ja luokkansa paras optiikka


Canonin DIGIC DV III -prosessorin tuottamalla Full HD -kuvanlaadulla turvaat kohteen valvonnan. 111 asteen ultralaajakulmaobjektiivissa on 3x optinen ja 4x digitaalinen zoom sekä irrotettava infrapunasuodin, minkä ansiosta näet kaiken niin yöllä kuin päivälläkin. Sähköinen takatarkennusjärjestelmä ja valovoimainen f/1,2-laajakulmaobjektiivi tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn.

Monipuoliset videotoiminnot


Canonin DIGIC NET II -verkkoprosessorin H.264-enkooderi tuottaa huippulaatuista, tiiviisti pakattua videokuvaa. Parannetun kohinanvaimennuksen (NR) säädön ja värien toiston ansiosta värit erottuvat myös vähäisessä valaistuksessa. Automaattinen Smart Shade Control -teknologia (Auto-SSC) parantaa etualan kohteiden näkyvyyttä kirkkaassa vastavalossa. Huippuluokan hämäräominaisuudet ja aito päivä-/yötila takaavat laadukkaat tulokset erilaisissa ympäristöissä.

Älykkäät turvaominaisuudet


Älykkäät toiminnot auttavat käyttäjiä tunnistamaan hälyttävät tilanteet analysoimalla eri alueiden välisiä eroja. Yhdellä kameralla on mahdollista käyttää samanaikaisesti jopa 15 toimintoa. Kamerassa on kuusi erilaista älykästä tunnistustoimintoa: liikkuvan, hylätyn ja poistetun kohteen tunnistus sekä kameran luvattoman käsittelyn, ohituksen ja äänenvoimakkuuden tunnistus. Toiminnan tunnistus voidaan määrittää aktivoimaan tallennus, lataamaan kuvat palvelimelle tai lähettämään ilmoitus sähköpostilla. Käyttämällä SD-korttia voit säilyttää ja tarkastella hälytysjärjestelmän tallentamia otoksia ilman, että niitä tarvitsee ensin tallentaa tietokoneeseen. SSL/TLS-salaus varmistaa turvallisen yhteyden kameran ja palvelimen välillä.

Parannettu yhteensopivuus ja käytettävyys


ONVIF 2.4- ja Profile S -määritysten mukaisuus helpottaa kameran käyttöä ONVIF-standardin mukaisilla videovalvontaohjelmistoilla. Canon-verkkokameroiden ohjelmistokehityspaketti ja HTTP-protokollamääritykset tukevat saumatonta integrointia.

PTRZ-toiminto asetusten helppoa määrittämistä varten


Kamerakulman määritystyökalun avulla panorointi/kallistus/pyöritys/zoom (PTRZ) -toimintoja voi käyttää verkon kautta tietokoneella, joten näkymän määrittäminen asennuksen jälkeen on helppoa ja nopeaa.

Tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon VB-M620D ominaisuuksista ja toiminnoista.

DIGIC NET II

Tehokas verkkoprosessointi

Digic DV III

Kuvanlaadun hallinta ja säätö

1.3 Mega Pixel

Laadukkaita kuvia

Drag to move

Helppokäyttöinen panorointi-, kallistus- ja zoomausohjaus

Auto DayNight

Irrotettava infrapunasuodin

Intelligent Function

Videosisällön analysointi

Power over Ethernet

Power over Ethernet (PoE)

SD Card

Reunatallennus

CCMT

Usean kameran hallinta

VB-M620D
 • VB-M620D-kamera
 • Virtaliitin
 • Asennus-CD-levy
 • Varmuuskaapeliyksikkö
 • Ääniliitäntäkaapeli
 • Malli
 • Takuukorttilehtinen