Canon VB-H730F

VB-H730F

Kiinteärunkoinen VB-H730F Full HD -kamera tarjoaa erittäin laajan 112 asteen kuva-alan ja erinomaisen suorituskyvyn hämärässä. Kameran voi asentaa monin eri tavoin sisä- ja ulkotiloihin.

/Images/VB-H730F_tcm22-1465214.jpg

Edut

  • Tarkat ja selkeät kuvat teräväpiirtotarkkuudella
  • Valovoimainen (f/1,2) laajakulmaobjektiivi, jossa 112 asteen kuvakulma
  • Automaattinen Smart Shade Control -teknologia (Auto-SSC) parantaa kuvanlaatua kirkkaassa vastavalossa
  • Monipuoliset suoratoistomahdollisuudet takaavat sujuvan videokuvauksen
  • Kehittyneet sisäiset analysointitoiminnot parantavat tunnistusta

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon VB-H730F

Erinomainen kuvanlaatu ja luokkansa paras optiikka


Canonin DIGIC DV III -prosessorin tuottamalla Full HD -kuvanlaadulla turvaat kohteen valvonnan. 112 asteen ultralaajakulmaobjektiivissa on 3x optinen ja 4x digitaalinen zoom sekä irrotettava infrapunasuodin, minkä ansiosta näet kaiken niin yöllä kuin päivälläkin. Sähköinen takatarkennusjärjestelmä ja valovoimainen f/1,2-laajakulmaobjektiivi tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn.

Monipuoliset videotoiminnot


Canonin DIGIC NET II -verkkoprosessorin H.264-enkooderi tuottaa huippulaatuista, tiiviisti pakattua videokuvaa. Parannetun kohinanvaimennuksen (NR) säädön ja värien toiston ansiosta värit erottuvat myös vähäisessä valaistuksessa. Automaattinen Smart Shade Control -teknologia (Auto-SSC) parantaa etualan kohteiden näkyvyyttä kirkkaassa vastavalossa. Huippuluokan hämäräominaisuudet ja aito päivä-/yötila takaavat laadukkaat tulokset erilaisissa ympäristöissä.

Älykkäät turvaominaisuudet


Älykkäät toiminnot auttavat käyttäjiä tunnistamaan hälyttävät tilanteet analysoimalla eri alueiden välisiä eroja. Yhdellä kameralla on mahdollista käyttää samanaikaisesti jopa 15 toimintoa. Kamerassa on kuusi erilaista älykästä tunnistustoimintoa: liikkuvan, hylätyn ja poistetun kohteen tunnistus sekä kameran luvattoman käsittelyn, ohituksen ja äänenvoimakkuuden tunnistus. Toiminnan tunnistus voidaan määrittää aktivoimaan tallennus, lataamaan kuvat palvelimelle tai lähettämään ilmoitus sähköpostilla. Käyttämällä SD-korttia voit säilyttää ja tarkastella hälytysjärjestelmän tallentamia otoksia ilman, että niitä tarvitsee ensin tallentaa tietokoneeseen. SSL/TLS-salaus varmistaa turvallisen yhteyden kameran ja palvelimen välillä.

Parannettu yhteensopivuus ja käytettävyys


Canon-verkkokamerat ovat yhteensopivia johtavien videonhallintaohjelmien kanssa. ONVIF 2.4- ja Profile S -määritysten mukaisuus helpottaa kameran käyttöä ONVIF-standardin mukaisilla videovalvontaohjelmistoilla. Canon-verkkokameroiden ohjelmistokehityspaketti ja HTTP-protokollamääritykset tukevat saumatonta integrointia.

Helppo ja joustava asennus


Kameraa voidaan käyttää monin tavoin sekä sisä- että ulkotiloissa eri tyyppisten lisävarusteina saatavien kiinnikkeiden avulla. VB-H730F voi käyttää virtalähteenään PoE-virransyöttöä, 12 voltin tasavirtaa tai 24 voltin vaihtovirtaa.

Tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon VB-H730F ominaisuuksista ja toiminnoista.

DIGIC NET II

Tehokas verkkoprosessointi

Digic DV III

Kuvanlaadun hallinta ja säätö

Full HD

Full HD -tarkkuus

Auto DayNight

Irrotettava infrapunasuodin

Intelligent Function

Videosisällön analysointi

Power over Ethernet

Power over Ethernet (PoE)

SD Card

Reunatallennus

CCMT

Usean kameran hallinta

VB-H730F
  • VB-H730F-kamera
  • Virtaliitin
  • Asennus-CD-levy
  • Asennusopas
  • Takuukorttilehtinen