Canon VB-H43

VB-H43

Kääntyvässä ja zoomaavassa VB-H43 Full HD -kamerassa yhdistyvät tehokas 240x zoom, hämäräkuvaus ja nopea automaattitarkennus. Kameran voi asentaa monin eri tavoin sisä- ja ulkotiloihin.

/Images/VB-H43_tcm22-1465211.jpg

Edut

  • Tarkat ja selkeät kuvat teräväpiirtotarkkuudella jopa 30 kuvaa sekunnissa
  • Täydet panorointi-, kallistus- ja zoomausominaisuudet tekevät valvonnasta entistä joustavampaa
  • Pienikokoinen objektiivi, jossa 20x optinen zoom
  • Erinomainen suorituskyky hämärässä ja automaattinen Smart Shade Control -teknologia (Auto-SSC)
  • Joustava valvonta ja tallennus kahden H.264-videovirran ansiosta

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon VB-H43

Erinomainen kuvanlaatu ja luokkansa paras optiikka


Canonin DIGIC DV III -prosessorin tuottamalla Full HD -kuvanlaadulla turvaat kohteen valvonnan. VB-H43-kamerassa on tehokas 20x optinen zoom-objektiivi ja 12x digitaalinen zoom, jotka yhdessä tuottavat vaikuttavan 240x zoomin. Objektiivissa on laaja 60,4 asteen kuvakulma (laajakulmapäässä) ja nopea automaattitarkennus. Panoroi, kallista ja zoomaa etähallinnalla ja nauti teräväpiirtovideotarkkuudesta sekä erinomaisesta suorituskyvystä vähäisessäkin valossa.

Monipuoliset videotoiminnot


Canonin DIGIC NET II -verkkoprosessorin H.264-enkooderi tuottaa huippulaatuista, tiiviisti pakattua videokuvaa. Parannetun kohinanvaimennuksen (NR) säädön ja värien toiston ansiosta värit erottuvat myös vähäisessä valaistuksessa. Automaattinen Smart Shade Control -teknologia (Auto-SSC) parantaa etualan kohteiden näkyvyyttä kirkkaassa vastavalossa. Huippuluokan hämäräominaisuudet ja aito päivä-/yötila takaavat laadukkaat tulokset erilaisissa ympäristöissä.

Älykkäät turvaominaisuudet


Älykkäät toiminnot auttavat käyttäjiä tunnistamaan hälyttävät tilanteet analysoimalla eri alueiden välisiä eroja. Yhdellä kameralla on mahdollista käyttää samanaikaisesti jopa 15 toimintoa. Kamerassa on kuusi erilaista älykästä tunnistustoimintoa: liikkuvan, hylätyn ja poistetun kohteen tunnistus sekä kameran luvattoman käsittelyn, ohituksen ja äänenvoimakkuuden tunnistus. Toiminnan tunnistus voidaan määrittää aktivoimaan tallennus, lataamaan kuvat palvelimelle tai lähettämään ilmoitus sähköpostilla. Käyttämällä SD-korttia voit säilyttää ja tarkastella hälytysjärjestelmän tallentamia otoksia ilman, että niitä tarvitsee ensin tallentaa tietokoneeseen. SSL/TLS-salaus varmistaa turvallisen yhteyden kameran ja palvelimen välillä.

Parannettu yhteensopivuus ja käytettävyys


ONVIF 2.4- ja Profile S -määritysten mukaisuus helpottaa kameran käyttöä ONVIF-standardin mukaisilla videovalvontaohjelmistoilla. Canon-verkkokameroiden ohjelmistokehityspaketti ja HTTP-protokollamääritykset tukevat saumatonta integrointia.

Helppo ja joustava asennus


Kameraa voidaan käyttää monin tavoin sekä sisä- että ulkotiloissa eri tyyppisten lisävarusteina saatavien kiinnikkeiden avulla. VB-H43 voi käyttää virtalähteenään PoE-virransyöttöä, 12 voltin tasavirtaa tai 24 voltin vaihtovirtaa.

Tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon VB-H43 ominaisuuksista ja toiminnoista.

DIGIC NET II

Tehokas verkkoprosessointi

Digic DV III

Kuvanlaadun hallinta ja säätö

Full HD

Full HD -tarkkuus

PTZ

Panorointi, kallistus, zoomaus

Drag to move

Helppokäyttöinen panorointi-, kallistus- ja zoomausohjaus

Area zoom

Helppo kohdistus

Preset Tours

Automaattinen valvonta

Auto DayNight

Irrotettava infrapunasuodin

Intelligent Function

Videosisällön analysointi

Power over Ethernet

Power over Ethernet (PoE)

SD Card

Reunatallennus

CCMT

Usean kameran hallinta

VB-H43
  • VB-H43-kamera
  • Virtaliitin
  • Asennus-CD-levy
  • Asennusopas
  • Takuukorttilehtinen