Yrityskäyttöön

Canon-teknologia vahvuudet

Turvakameroissamme käytetään alun perin ammattitason elokuvakameroihimme kehitettyjä arvostettuja teknisiä innovaatioita. Laadukas kuvankäsittely ja luotettava objektiiviteknologia pitävät sinut ajan tasalla.

Canon-tekniikan vahvuudet_Mainos

Tunnustettu objektiiviteknologia

Canonin optisen osaamisen ansiosta turvakameroissamme on nopeat, valovoimaiset objektiivit. Kuva on terävä ja siinä on mahdollisimman vähän vääristymää.

High-UD (Ultra Low-Dispersion) -lasielementit, joissa on suuri taitekerroin, estävät kromaattiset poikkeamat, jotka ovat voimakkaasti suurentavien objektiivien yleinen ongelma. Ne vähentävät sekä tynnyrivääristymiä että neulatyynyvääristymiä ja tuottavat luonnollisen, myös reunoilta tarkan kuvan koko zoomausalueella.

Jos järjestelmässä käytetään infrapunavaloa, infrapunakorjattu linssipinnoite lisää herkkyyttä, ehkäisee heijastuksia ja haamukuvia sekä tehostaa kameran toimintaa heikossa valaistuksessa.

Arvostettu objektiivitekniikka_1_370
Tavallinen laajakulmaobjektiivi
Arvostettu objektiivitekniikka_2_370
Huipputason objektiivi, vain vähän vääristymiä

Kennoteknologia

CMOS-kenno on yksi turvakameroiden olennaisimpia komponentteja. Canonin omaa teknologiaa käyttävät kennot ovat erittäin herkkiä ja tuottavat hyvälaatuisen, lähes kohinattoman kuvan.

Kennojen suunnittelussa on keskitytty erittäin suureen herkkyyteen ja tarkkuuteen, ja niitä käytetäänkin turvakameroiden lisäksi monilla eri aloilla, kuten esim. lääketieteellisessä tutkimuksessa.

Kuvankäsittely

Image processing


Turvakameroissamme on kaksi erillistä prosessoria – DIGIC DV III ja DIGIC NET II – joiden ansiosta kuvien tallennus, käsittely, koodaus ja lähettäminen on sujuvaa.

Canonin ammattitason Cinema EOS -elokuvakameroissakin käytetyn DIGIC DV III -prosessorin ansiosta voi kuvata erittäin laadukasta videota, jossa on vain vähän kohinaa, pehmeät väriliu'ut ja eloisa, tarkka värintoisto. Se sopii erityisesti heikossa valaistuksessa kuvaamiseen.

Kuvan analysointi

Kameran sisäänrakennetuilla, älykkäillä videosisällön analysointitoiminnoilla mahdolliset turvallisuusongelmat voidaan tunnistaa reaaliaikaisesti. Kuvausalueelle voidaan määrittää jopa 15 valvonta-aluetta kahdeksalla eri algoritmilla, joita ovat muun muassa liikkeen- ja huudontunnistus.

Koska tallennus käynnistyy vain kameran havaitessa tapahtuman, uusi menetelmä vähentää perinteisille valvontamenetelmille tyypillisiä vääriä hälytyksiä ja parantaa tehokkuutta. Myös tallennustilaa tarvitaan entistä vähemmän.

Ketjutetut tapahtumat -toiminnolla hälytykset voi yhdistää loogisiksi kokonaisuuksiksi ja luoda näin ehtoja hälytyksen käynnistymiselle.


Image Analysis

Pienikokoinen mekaniikka

Miniaturised Mechatronics


Vahva osaamisemme mekatroniikassa eli tietokoneohjatussa sähkömekaniikassa mahdollistaa innovatiivisten tuotteiden kehittämisen.

Tällainen järjestelmä on esimerkiksi kupukameroidemme ainutlaatuinen käännön, kallistuksen, kierron js zoomauksen etäohjausmahdollisuus (PTRZ).

Kun kamera on asennettu ja liitetty verkkoon, sen asentoa ja kuvakulmaa voi säätää tietokoneelle asennetulla ohjelmalla. Kameran suuntaa voi vaihtaa helposti säätöikkunan panorointi- ja kallistuspainikkeilla sekä käännön ja zoomauksen säätimillä. Määritykseen tarvitaan vain yksi ihminen, mikä säästää aikaa ja rahaa.