Yrityskäyttöön

Järjestelmän suunnittelutyökalut

Näillä työkaluilla voit suunnitella räätälöidyn ratkaisun tilanteeseen kuin tilanteeseen.
Huomautus: Canonin valvonta- ja turvakameroiden myynti ja tukipalvelut on siirretty Canon-konserniin kuuluvan yhtiön Axis Communicationsin alaisuuteen ›

Järjestelmän suunnittelutyökalut

Tallennustilan laskentatyökalu

Kaikkien kameravalvontajärjestelmien suunnittelussa on tärkeää ottaa huomioon tallennus- ja kaistanleveysvaatimukset. Tällä yksinkertaisella ohjelmalla voit määrittää vaaditun kokonaistallennustilan valitsemalla tarpeelliset vaihtoehdot esim. pakkausmuodon, kuvataajuuden ja kuvan tarkkuuden osalta.

Angle Of View (AOV) -työkalu

Laajojen kuvakulmien hyödyntäminen tehokkaasti pienentää projektikustannuksia. Kun valitset kameran, kuvan tarkkuuden ja kohteen koon, tämä työkalu laskee kaikki tarvittavat tiedot.

Kamerasimulaattori

Kamerasimulaattorilla laadit omanlaisesi asettelun kaikkiin suunnitelmiin. Lataa vain pohjapiirrokset, määritä mittakaava ja ala vetää ja pudottaa kameroita pohjapiirrokselle.

Canon Camera Management Tool (CCMT) -työkalu

CCMT on yksinkertainen ja tehokas työkalu, jolla valvontajärjestelmän kameroiden asetusten määritys onnistuu vaivattomasti. CCMT-työkalulla on helppo määrittää sekä kameroiden perus- että edistyneemmät asetukset.

Camera Angle Setting (PTRZ) Tool -työkalu

Camera Angle Setting Tool -työkalun intuitiivisella käyttöliittymällä voi säätää tiettyjen kupukameroiden kuvaussuuntaa, zoomausta ja tarkennusta etäyhteydellä.

Käännettävät kupukamerat:
VB-M600D/VE, VB-M620D/VE, VB-M640V/VE, VB-M641V/VE,
VB-H610D/VE, VB-H630D/VE
VB-M700F, VB-M741LE, VB-M740E
VB-H710F, VB-H730F

Kameran lisävarusteiden yhteensopivuustyökalu

Interaktiivisen Excel-taulukon avulla voit selvittää, mitä lisävarusteita ja kiinnikkeitä tarvitset eri asennusvaihtoehtoihin.

Videovalvontaohjelmistojen yhteensopivuustaulukko

Maailmanlaajuisen integrointiohjelman ansiosta Canonin valvontakamerat ovat yhteensopivia monien muiden valmistajien videovalvontaohjelmistojen ja -tallentimien kanssa. Saat lisätietoja lataamalla uusimman Excel-taulukon.

Valvontakameroiden tuki

Lataa ohjelmistoja, laiteohjelmistoja, käyttöoppaita ja vianmääritysmateriaalia kameraasi varten.

Aiemmat valvontakameramallit

Etsi aiempien valvontakameramallien ja yhteensopivien lisävarusteiden teknisiä tietoja tuotearkistostamme.