Yrityskäyttöön

PTZ-kamerat

Kameran panorointi-, kallistus- ja zoomaustoimintojen ansiosta laajojenkin alueiden valvonta on helppoa. Kamerat on helppo asentaa ja niiden kuva-ala on laaja, joten ne sopivat hyvin esimerkiksi liikenteen tai kaupunkialueiden valvontaan ja kauppakeskuksiin.

Haluatko tietää lisää?

Laaja kuva-ala

Jos valvontaa tarvitaan laajalla alueella, kameroiden panorointi-, kallistus- ja zoomaustoiminnot tulevat tarpeeseen. Laajojen alueiden manuaalinen ja automaattinen valvonta tapahtuu nopeasti, ja kohteiden seuranta ja valvonta on helppoa. Tarvittaessa lähempää tarkastelua tehokas zoomaus lähentää näkymän laadukkaaksi ja yksityiskohtaiseksi lähikuvaksi heikossakin valaistuksessa.

Fieldof View
Optional housings

Kotelot ja lisävarusteet

Kääntyvien ja zoomaavien PTZ-kameroiden virransyöttöön voidaan käyttää verkkovirtaa tai Ethernet-yhteyttä, joten ne voidaan asentaa joustavasti tarpeen mukaan. Kameroihin on valittavissa erilaisia koteloita, joiden pinnat vaihtelevat savulasista kirkkaaseen lasiin, joten ne voidaan asentaa useisiin erilaisiin ympäristöihin pysäköintihalleista konserttisaleihin.

Kiinteärunkoiset kamerat

Box Cameras

Kiinteärunkoiset kameramme sopivat laajan katselukulman ansiosta monenlaisiin tarkoituksiin, ja ne on helppo asentaa seinään tai kattoon.

Kupukamerat

Dome Cameras

Kupukameramme ovat hyvä osoitus siitä, miten huomaamatonta valvonta voi parhaimmillaan olla. Pienen kokonsa ja miellyttävän muotoilunsa ansiosta ne sopivat hyvin niin sisä- kuin ulkotiloihinkin.