Yrityskäyttöön

Säästä projektin kustannuksissa

Minimising Project Costs_Billboard

Laaja kuvakulma

Laajojen kuvakulmien ansiosta suurten alueiden valvominen on mahdollista pienemmällä määrällä kameroita. Kameran asfääriset linssielementit on järjestelty optimaalisesti siten, että kameran kuvakennoon tulee enemmän valoa. Näin kuvat ovat kirkkaampia ja tarkempia ja kalansilmävaikutus vähenee.

"Yksi Canonin suunnittelun tavoitteista on varmistaa, että kameroissamme on mahdollisimman laaja kuvakulma. Se vähentää projektissa tai asennuksessa tarvittavien kameroiden määrää. Tämä säästää asennuskustannuksia ja kaistanleveyttä ja pienentää tallennustilavaatimuksia."

Canonin kupukameroiden panoroinnin, kallistuksen, käännön ja zoomauksen etäasennus ja -säätö

Kun kamera on asennettu ja liitetty verkkoon, objektiivin asentoa ja kuvakulmaa voi säätää tietokoneelle asennetulla ohjelmalla. Helppokäyttöisillä panorointi-, kallistus-, kääntö-, zoomaus- ja tarkennussäädöillä yksi henkilö pystyy hoitamaan kameran määrittämisen etäyhteydellä, mikä säästää aikaa ja rahaa.

"PTRZ -etäsäätötyökalu on ainutlaatuinen toiminto Canonin kupukameroissa. Tämä ominaisuus säästää aikaa ja rahaa projektien asennusvaiheissa"

Sisäiset analysointitoiminnot

Näkymän älykäs analyysi voi auttaa käyttäjiä tunnistamaan hälyttävät tilanteet. Jopa 15 aluetta voidaan valita analysoitavaksi liikkuvan, hylätyn ja poistetun kohteen tunnistuksen sekä kameran luvattoman käsittelyn, ohituksen ja tunkeutumisen tunnistuksen perusteella. Ketjutetut tapahtumat -toiminnolla kuvan aktivoimat hälytykset voi yhdistää loogisiksi kokonaisuuksiksi ja luoda näin ehtoja hälytyksen käynnistymiselle. Äänenvoimakkuuden ja huudon tunnistuksen lisääminen parantaa joustavuutta ja hälytyksen jälkeen kamerat aloittavat tallennuksen, lataavat kuvat etäpalvelimeen tai voivat lähettää sähköpostiviestin.

"Kaikissa Canon-kameroissa on erilaisia sisäisiä analysointitoimintoja. Kameroita voi käyttää laajuudeltaan ja haastavuudeltaan hyvin erilaisissa projekteissa".

Tunkeutumisen tunnistus

Hylätyn kohteen tunnistus

Liikkeentunnistus

Poistetun kohteen tunnistus

Luvattoman käsittelyn tunnistus

Ohituksen tunnistus

Edistyneet suojausmenetelmät

Videodatan suojaaminen verkossa on ensiarvoisen tärkeää huipputason luottamuksellisuutta vaativissa sovelluksissa. Edistyneissä IEEE 802.1X- ja IPSec-suojausprotokollissa voi salata lähetykset ja suojata yksittäiset paketit, jotta videotallenteen luottamuksellisuus säilyy.

Automaattinen seuranta

Perinteisistä ratkaisuista poiketen Canonin automaattinen seuranta yhdistää tehokkaasti kameran liikkuvan kohteen tunnistuksen ja kameran ohjauksen, jolloin seuratut kohteet pysyvät näytön keskellä. Automaattinen zoomaus pitää kohteen samankokoisena paikasta riippumatta. Aikarajan määrityksen ja havaintokohtiin paluun ansiosta kamera pitää kohteen näkyvissä lähes ilman käyttäjän toimia.

Erittäin nopea ja tarkka ohjaus

Canonin huipputason kääntö-, kallistus- ja panorointimekanismeissa on käytetty uusimpia moottorisuunnittelun innovaatioita, joiden tuloksena on saatu nopeasti reagoiva ja tarkka PTZ-kamera. Laadukkaiden askelmoottorien, 450⁰/s nopeudella toimivan 360 asteen jatkuvan pyörityksen ja automaattisen kääntötoiminnon avulla on helppo seurata kohteita ja valvoa käynnissä olevia tilanteita.

Kaistanleveyden hallinta (ADSR)

Canonin ADSR-teknologia on tehokas työkalu kaistanleveyden hallintaan. Käyttäjät voivat määrittää jopa kahdeksan erityisaluetta, joissa käytetään parasta kuvanlaatua. Vähemmän tärkeillä alueilla käytetään ADSR-tekniologiaa kuvavirran pakkaamiseen. Tämä joustava ominaisuus helpottaa kaistanleveyden käytön hallintaa tinkimättä tärkeimpien alueiden tarkasta kuvaamisesta.

Tallennus SD-kortille (Onvif Profile G)

Tallenteiden haku ja etäkatselu kameran muistikortilta parantaa valvontajärjestelmän joustavuutta.

Yhteensopivuus ONVIF Profile G -standardin kanssa tehostaa toiminnon käyttöä yhteensopivien videovalvontaohjelmistojen kanssa.

Sääsuojaus (NEMA250 tyyppi 4X)

Ulkokäyttöön sopivissa NEMA 4X -yhteensopivissa kameroissa on sääsuojaus haastaviin ympäristöihin, kuten rannikoille ja syövyttävien kemikaalien käsittelyalueille.

Lujatekoisten ja kestävien kameroiden käyttölämpötila-alue on laaja (–50 – +55 ⁰C), ja ne käynnistyvät luotettavasti jopa –30 ⁰C:ssa.

Ulkokäyttöön sopiva, sääsuojattu (IP66)

Kun tarvitset suojaa säältä, valintasi on ulkokäyttöön tarkoitettu IP66-sertifioitu kamera, joka on suojattu pölyltä ja vedeltä. Kamera kestää sateet ja vesisuihkut.

Ilkivaltasuojattu (IK10)

Eurooppalaisen EN 62262 -standardin mukaisesti IK10-sertifioidut kamerat on suojattu ulkoisia iskuja vastaan. Polykarbonaatista valmistetut kuvut, sisään vetäytyvät linssimekanismit ja kestävät kotelot tekevät näistä kameroista ilkivallankestäviä.