Yrityskäyttöön

Turvallista valvontaa kaikissa
valaistusolosuhteissa

Imaging Across All Lighting Conditions_Billboard

Parasta toiminnallisuutta heikossa valaistuksessa

Turvakameroidemme värintoistoon ja toimintaan heikossa valaistuksessa on panostettu erityisen paljon näkymän tallentamiseksi todenmukaisena niin yöllä kuin päivälläkin. Turvakameroissamme kuvan väritasapaino, kohina ja resoluutio ovat erittäin hyvin tasapainossa, jolloin värit toistuvat todenmukaisesti myös heikossa valaistuksessa.

"Valitsetpa minkä Canon-turvakameran tahansa, voit olla varma, että se toimii erinomaisesti myös heikossa valaistuksessa"

Kuvaus vaikeissa valaistusolosuhteissa

Voimakkaan taustavalon, sumun tai usvan haittavaikutukset voivat olla huomattavia ilman tehokasta hallintaa tai korjausta. Canonin omat kuvankäsittelyalgoritmit takaavat parhaan kuvanlaadun kaikissa valaistusolosuhteissa.

Auto Smart Shade Control -kuvansäätöteknologia

Jos kuvauskohteen tausta on kirkas, monet kamerat pyrkivät selventämään kuvaa ottamalla kuvasarjan eri valotusajoilla ja yhdistämällä otokset. Canonin Auto Smart Shade Control -teknologia parantaa etualalla olevan kohteen näkyvyyttä.säätämällä kuvaa reaaliaikaisesti. Näin kirkkaat alueet säilyvät kirkkaina ja vain tummat alueet vaalenevat, jolloin kuvassa näkyy heikosti erottuvien varjojen sijasta tunnistettavia kohteita.

"Kun taustavalo on voimakas tai valaistus on heikko, Canonin omaan algoritmiin perustuva Smart Shade Control -teknologia takaa parhaan kuvanlaadun"

Sumun tai savun kompensointi

Haze Comp Image

Haze Compensation -teknologia säätää kuvan kontrastia, jolloin valvonta onnistuu myös sumuisessa tai savuisessa ympäristössä. Sen avulla voi tarkentaa myös suurella zoomauksella kuvattuja, kauempana olevia näkymiä. Kompensoinnin tasoksi voi määrittää tehokkaan, keskitason tai lievän tai säätää sen manuaalisesti, jotta tulos on paras mahdollinen.

Kuvaaminen väreissä

DIGIC DVIII -prosessori tuottaa valonlähteestä riippumatta erittäin laadukasta videota, jossa on erittäin vähän kohinaa, pehmeät väriliu'ut ja eloisat, tarkat värit. Prosessoria käytetään myös Canonin ammattitason Cinema EOS -kameroissa.

"Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki värit ovat todenmukaisia valaistuksesta riippumatta"

Kuvaaminen infrapunavalon avulla

Kun vallitsevaa valoa on vähän tai ei lainkaan, näkymä tavallisesti valaistaan infrapunavalolla, jolloin kamera kuvaa mustavalkotilassa.

Canonin Super UD (Ultra Low-dispersion) -objektiivitekniikka ja infrapunavaloa heijastamaton pinnoite parantavat herkkyyttä, ehkäisevät heijastuksia ja haamukuvia ja vähentävät infrapunavaloon tavallisesti liittyvää tarkennuksen heikentymistä. Terävät, luonnolliset kuvat vaativat vähemmän käsittelyä ja säästävät sekä kaistanleveyttä että tallennustilaa, säästäen kustannuksia.

Kamerat, joissa on sisäänrakennettu infrapunavalo, valaisevat näkymän tasaisesti kahdella LED-ryhmällä. Kuvat valottuvat oikein ja niissä on runsaasti yksityiskohtia riippumatta siitä, onko kohde lähellä vai kaukana tai kuinka lähellä kuva-alueen reunaa kohde on.

Kaukana olevat kohteet

Suurella taitekertoimella varustetut High-UD (Ultra Low-Dispersion) -linssielementit estävät kromaattiset poikkeamat, jotka ovat voimakkaasti suurentavien objektiivien yleinen ongelma. Ne vähentävät sekä tynnyrivääristymiä että neulatyynyvääristymiä ja tuottavat luonnollisen, myös reunoilta tarkan kuvan koko zoomausalueella.

30x zoomilla varustetuilla VB-R -sarjan kääntöpääkameroilla käyttäjät voivat valvoa ja tallentaa kohteita etäisyydestä riippumatta koko zoomausalueella äärettömästä 2 metrin vähimmäisetäisyyteen.