Yrityskäyttöön

Full HD -kompaktikamerat

Canonin Full HD -kompaktikameroissa on käytetty Canonin uusinta objektiivitekniikkaa, ja ne ovat pienestä koostaan huolimatta hämmästyttävän suorituskykyisiä. Helposti asennettavat kamerat on tarkoitettu sisätilojen valvontaan, ja laajan kuvakulmansa ansiosta ne takaavat terävät ja laadukkaat kuvat myös heikossa valaistuksessa.

VB-S31D.jpg

VB-S31D

Kääntyvä VB-S31D ja kiinteä VB-S800D ovat verkkovalvonnassa käytettäviä Full HD -minikupukameroita, joissa on erittäin pienet objektiivit. Ne sopivat erinomaisesti sisätilojen valvontaan esimerkiksi myymälöissä, oppilaitoksissa ja yrityksissä.

VB-S30D.jpg

VB-S30D

Helposti asennettava kääntyvä ja zoomaava Full HD -minikupukamera, jossa on uusi erittäin pieni objektiivi. Sopii erinomaisesti sisätilojen valvontaan esimerkiksi yrityksissä ja tapahtumapaikoissa.

VB-S800D.jpg

VB-S800D

Kääntyvä VB-S31D ja kiinteä VB-S800D ovat verkkovalvonnassa käytettäviä Full HD -minikupukameroita, joissa on erittäin pienet objektiivit. Ne sopivat erinomaisesti sisätilojen valvontaan esimerkiksi myymälöissä, oppilaitoksissa ja yrityksissä.

VB-S900F.jpg

VB-S900F

Kiinteärunkoinen verkossa toimiva Full HD -minivalvontakamera, jossa on erittäin pieni objektiivi. Pienikokoinen ja huomaamaton kamera sopii erinomaisesti sisätilojen valvontaan monenlaisissa ympäristöissä.

Erittäin pienikokoiset kamerat

Innovatiivisen objektiivitekniikkansa ansiosta kamerat ovat erittäin pienikokoisia. Full HD -minikupukameroiden koko on 120 x 54 mm (L x K), joten ne sopivat erinomaisesti huomiota herättämättömään valvontaan. PTZ-, kääntöpää- ja kiinteärunkoisten minikupukameroiden lisäksi valikoimassa on ultrakompakti kiinteärunkoinen kamera, jonka koko on vain 32 x 54 x 114 mm (L x K x S).

Ultra-compact size
Full HD 30fps

Full HD -videot 30 kuvaa sekunnissa

Canonin DIGIC DVIII- ja DIGIC NET II -prosessorit takaavat erinomaisen kuvanlaadun ja Full HD -tarkkuuden jopa 30 kuvan sekuntinopeudella. Monisuoratoistotekniikan (2 x H.264) ansiosta kuvamateriaalia voidaan lähettää samanaikaisesti eri resoluutioilla. Näin valvonnassa voidaan käyttää korkearesoluutioista kuvaa, ja materiaalia voidaan tallentaa samanaikaisesti matalalla resoluutiolla.

Älykkäät toiminnot

Intelligent Function_ICON.jpgÄlykkäillä analysointitoiminnoilla mahdolliset turvallisuushäiriöt voidaan analysoida reaaliaikaisesti. Kuvausalueelle voidaan määrittää jopa 15 valvonta-aluetta kuudella algoritmilla. Koska tallennus käynnistyy vain, jos kamera havaitsee todellisen uhan, uusi menetelmä vähentää perinteisille valvontamenetelmille tyypillisiä vääriä hälytyksiä ja parantaa tehokkuutta. Myös tallennustilaa tarvitaan entistä vähemmän.

Intelligent Function_DIAGRAM

Älykäs automaattinen varjonsäätötekniikka

Jos kuvamateriaalin tausta on kirkas, muiden valmistajien kamerat pyrkivät selventämään kuvaa ottamalla kuvasarjan eri valotusajoilla ja yhdistämällä otokset. Canonin älykäs automaattinen varjonsäätötekniikka (Auto Smart Shade Control, SSC) säätää kuvaa reaaliaikaisesti kuvaamisen aikana ja parantaa siten kuvan etualan näkyvyyttä. Näin kirkkaat alueet säilyvät kirkkaina ja vain tummat alueet vaalenevat, jolloin kuvassa näkyy heikosti erottuvien varjojen sijasta tunnistettavia kohteita.

Auto SSC