Yrityskäyttöön

Full HD -kamerat

Valvo yritystäsi Full HD -kameran vaikuttavalla kuvanlaadulla ja erinomaisella suorituskyvyllä myös hämärässä. Älykkäät toiminnot analysoivat mahdolliset turvallisuushäiriöt reaaliaikaisesti, ja älykäs varjonsäätötekniikka varmistaa kohteiden näkymisen myös kirkasta taustaa vasten.

VB-H41 175 x132.gif

VB-H43

Kääntyvässä ja zoomaavassa VB-H43 Full HD -valvontakamerassa yhdistyvät 240x zoom, erinomaiset hämäräkuvausominaisuudet ja nopea automaattitarkennus. Kätevän valvontakameran voi asentaa monin eri tavoin sisä- ja ulkotiloihin.

VB-H630VE.jpg

VB-H630VE

VB-H630VE on ilkivallan kestävä IP66-luokiteltu kiinteä Full HD IP-kupukamera, joka sopii vaativiinkin ulko-olosuhteisiin. Valvoo ja tallentaa ympäri vuorokauden erittäin laajalla 111 asteen kuva-alalla.

VB-H630D.jpg

VB-H630D

Kiinteä Full HD VB-H630D-IP-kupukamera soveltuu ihanteellisesti sisätiloihin. Valvoo ja tallentaa ympäri vuorokauden erittäin laajalla 111 asteen kuva-alalla.

VB-H730F.jpg

VB-H730F

Kiinteärunkoinen Full HD IP-valvontakamera VB-H730F tarjoaa erittäin laajan 112 asteen kuva-alan ja erinomaisen suorituskyvyn hämärässä. Kameran voi asentaa monin eri tavoin sisä- ja ulkotiloihin.

Full HD -kuvanlaatu

Alun perin ammattitason videokameroihin kehitetty maineikas Canon DIGIC DV III -kuvaprosessori varmistaa laadukkaat ja yksityiskohtaiset kuvat. Prosessori tuottaa jopa 1080p-resoluution 30 kuvan sekuntinopeudella ja Canonin laadukkaan värintoiston, myös hämärässä.

Full HD quality

Älykkäät toiminnot

Intelligent Function_ICON.jpgÄlykkäät toiminnot analysoivat mahdolliset turvallisuusongelmat reaaliaikaisesti. Kuvausalueelle voidaan määrittää jopa 15 valvonta-aluetta kuudella algoritmilla. Koska tallennus käynnistyy vain kameran havaitessa todellisen uhan, uusi menetelmä vähentää perinteisille valvontamenetelmille tyypillisiä vääriä hälytyksiä ja parantaa tehokkuutta. Myös tallennustilaa tarvitaan entistä vähemmän.

Intelligent Function_DIAGRAM
Smart Shade Control

Älykäs varjonsäätötekniikka

Jos kuvamateriaalin tausta on kirkas, muiden valmistajien kamerat pyrkivät selventämään kuvaa ottamalla kuvasarjan eri valotusajoilla ja yhdistämällä otokset. Canonin älykäs varjonsäätötekniikka (Smart Shade Control, SSC) säätää kuvaa reaaliaikaisesti kuvaamisen aikana ja parantaa siten kuvan etualan näkyvyyttä. Näin kirkkaat alueet säilyvät kirkkaina ja vain tummat alueet vaalenevat, jolloin kuvassa näkyy heikosti erottuvien varjojen sijasta tunnistettavia kohteita.