Yrityskäyttöön

Kupukamerat

Canonin kupukamerat ovat paras ratkaisu tiloihin, joissa tarvitaan huomaamatonta valvontaa. Pienikokoisten ja muotoilultaan miellyttävien kameroiden kuvanlaatu on erinomainen koko katselualueella niin seinään kuin kattoonkin asennettuna. Ne sopivat hyvin sekä sisä- että ulkotiloihin.

Haluatko tietää lisää?

Pienikokoisia ja huomaamattomia

Kupukameramme on suunniteltu huomaamattomiksi, ja ultrakompaktit VB-S-mallit mahtuvat vaikka kämmenelle. Monipuolisten uppoasennustarvikkeiden ansiosta kaikki mallit voidaan asentaa huomiota herättämättömiksi ja ympäristöön saumattomasti sopiviksi.

Ease of installation

PTRZ-etätoimintojen määrittäminen

Kun kamera on asennettu, kameran panorointi-, kallistus-, pyöritys- ja zoomaustoimintoja (PTRZ) voidaan käyttää etäyhteydellä tietokoneesta käsin Camera Angle Setting Tool -työkalulla. Näin kameran asennuksen aikana ei tarvitse kiinnittää huomiota esimerkiksi kameran tarkennukseen tai suuntaan, koska ne voidaan säätää myöhemmin tietokoneella. Näin säästyy aikaa, ja kameran asennukseen tarvitaan vain yksi henkilö.

Small and discreet shape
Complete PTRZ installation

Helppo asennus

Kameran asennus käy nopeasti asennusruuveille valmiiksi tehtyjen reikien ja mukana toimitettavan asennusmallipohjan ansiosta. Asennusta varten on saatavana laaja valikoima erilaisia asennustarvikkeita, joilla kameran voi asentaa sisäkattoon, seinään tai jopa pylvääseen. Virransyöttöön voidaan käyttää joustavasti verkkovirtaa tai Ethernet-yhteyttä. Erittäin pienikokoisten VB-S-mallien asennukseen tarvitaan vain yksi henkilö.

Kiinteärunkoiset kamerat

Box Cameras

Kiinteärunkoiset kameramme sopivat laajan katselukulman ansiosta monenlaisiin tarkoituksiin, ja ne on helppo asentaa seinään tai kattoon.

PTZ-kamerat

PTZ Cameras

Kameran kallistus-, kääntö- ja zoomaustoiminnoilla voidaan valvoa laajoja alueita ja seurata kohteita helposti. Sopii hyvin liikenteen ja kaupunkialueiden valvontaan.