Yrityskäyttöön

Kiinteärunkoiset kamerat

Kiinteärunkoiset kameramme on suunniteltu käytettäviksi monenlaisissa turvallisuusratkaisuissa. Laajan katselukulman ansiosta ne soveltuvat käytettäviksi sekä sisä- että ulkotiloissa. Kameroissa on optinen ja digitaalinen zoom, Full HD -enimmäistarkkuus, älykkäät toiminnot ja älykäs automaattinen varjonsäätötekniikka. Valikoimassa on myös ultrakompakti kamera tiloihin, joissa tarvitaan huomaamatonta valvontaa.

Haluatko tietää lisää?

Laajat kuvakulmat

Jopa 112 asteen laajakulmanäkymän ansiosta laajojen alueiden valvontaan riittää yksi kamera. Näin valvontaverkkoihin tarvitaan entistä vähemmän kameroita, ja kustannukset pysyvät hallinnassa. Laajimmillakin kuvakulmilla kuvanlaatu säilyy hyvänä Canonin optisesti korjatun ja kalansilmävaikutelmaa vähentävän objektiivin ansiosta.

Wide angle views
Simple to set up

Helppo asennus ja käyttö

Kameroiden asennus käy helposti ja nopeasti, sillä esimääritystä ei tarvita. Ulkoasennusta varten on saatavana asennustarvikkeita, joilla kamera voidaan asentaa seinään, kattoon tai pylvääseen. Kiinteärunkoisten VB-H- ja VB-M-kameroiden elektroninen takatarkennusjärjestelmä säilyttää tarkennuksen zoomauksen aikana.

Kupukamerat

Dome Cameras

Kupukameramme ovat hyvä osoitus siitä, miten huomaamatonta valvonta voi parhaimmillaan olla. Pienen kokonsa ja miellyttävän muotoilunsa ansiosta ne sopivat hyvin niin sisä- kuin ulkotiloihinkin.

PTZ-kamerat

IPTZ Cameras

Kameran kallistus-, kääntö- ja zoomaustoiminnoilla voidaan valvoa laajoja alueita ja seurata kohteita helposti. Sopii hyvin liikenteen ja kaupunkialueiden valvontaan.