Yrityskäyttöön

1,3 megapikselin kompaktikamerat (UUSI)

Laadukkaan 1,3 megapikselin tarkkuuden ja kuuden älykkään analysointitoiminnon ansiosta nämä kamerat ovat erittäin kustannustehokkaita. Helposti asennettavat kamerat on tarkoitettu sisätilojen valvontaan, ja laajan kuvakulmansa ansiosta ne takaavat terävät ja laadukkaat kuvat myös heikossa valaistuksessa.

VB-805D.jpg

VB-S805D

Tässä verkkovalvontakäyttöön tarkoitetussa kiinteässä HD-minikupukamerassa on erittäin pienikokoinen objektiivi. Se sopii erinomaisesti sisätilojen valvontaan esimerkiksi myymälöissä, oppilaitoksissa ja yrityksissä.

VB-S905F.jpg

VB-S905F

Kiinteärunkoinen verkossa toimiva minivalvontakamera, jossa on erittäin pieni objektiivi. Pienikokoinen ja huomaamaton kamera sopii erinomaisesti sisätilojen valvontaan monenlaisissa ympäristöissä.

Erittäin pienikokoiset kamerat

Innovatiivisen objektiivitekniikkansa ansiosta kamerat ovat erittäin pienikokoisia. Canonin 1,3 megapikselin minikupukamera on kooltaan vain 120 x 54 mm (L x K), joten se sopii hyvin huomiota herättämättömään valvontaan. Minikupukameran lisäksi valikoimassa on ultrakompakti kiinteärunkoinen kamera, jonka koko on vain 32 x 54 x 114 mm (L x K x S).

Ultra-compact size
Full HD 30fps

1,3 megapikselin tarkkuus jopa 30 kuvan sekuntinopeudella

Canonin DIGIC DVIII- ja DIGIC NET II -prosessorit takaavat erinomaisen kuvanlaadun ja 1,3 megapikselin tarkkuuden jopa 30 kuvan sekuntinopeudella. Monisuoratoistotekniikan (2 x H.264) ansiosta kuvamateriaalia voidaan lähettää samanaikaisesti eri resoluutioilla. Näin valvonnassa voidaan käyttää korkearesoluutioista kuvaa, ja materiaalia voidaan tallentaa samanaikaisesti matalalla resoluutiolla.

Älykkäät toiminnot

Intelligent Function_ICON.jpgÄlykkäät toiminnot analysoivat mahdolliset turvallisuushäiriöt reaaliaikaisesti. Kuvausalueelle voidaan määrittää jopa 15 valvonta-aluetta kuudella algoritmilla. Koska tallennus käynnistyy vain kameran havaitessa todellisen uhan, uusi menetelmä vähentää perinteisille valvontamenetelmille tyypillisiä vääriä hälytyksiä ja parantaa tehokkuutta. Myös tallennustilaa tarvitaan entistä vähemmän.

Intelligent Function_DIAGRAM

Älykäs automaattinen varjonsäätötekniikka

Jos kuvamateriaalin tausta on kirkas, muiden valmistajien kamerat pyrkivät selventämään kuvaa ottamalla kuvasarjan eri valotusajoilla ja yhdistämällä otokset. Canonin älykäs automaattinen varjonsäätötekniikka (Auto Smart Shade Control, SSC) säätää kuvaa reaaliaikaisesti kuvaamisen aikana ja parantaa siten kuvan etualan näkyvyyttä. Näin kirkkaat alueet säilyvät kirkkaina ja vain tummat alueet vaalenevat, jolloin kuvassa näkyy heikosti erottuvien varjojen sijasta tunnistettavia kohteita.

Auto SSC