Yrityskäyttöön

Valvontakamerat ja turvakamerat

Canonin turvakamerat tarjoavat ratkaisun vaativiin valvontatehtäviin. Pienikokoisten mutta tehokkaiden kameroiden kuvanlaatu on erinomainen myös heikossa valaistuksessa, jolloin turvallisuusriskit ovat suuremmpia.

Haluatko tietää lisää?

Canon-teknologioiden vahvuudet

Canonin valvontakamerat tarjoavat monia mahdollisuuksia. Reaaliaikaisen kuvansäädön, monisuoratoiston ja edistyksellisten analysointitoimintojen avulla mahdolliset turvallisuusongelmat voidaan vaivattomasti tunnistaa ja käsitellä, sekä käyttää tarvittaessa todistusaineistona.

Canon-teknologian vahvuudet_370

Asiakasedut

Turvallista valvontaa kaikissa valaistusolosuhteissa

Imaging Across All Lighting Conditions

Canonin optista osaamista ja kuvankäsittelyteknologioita hyödyntävät turvakamerat tuottavat tarkkaa ja laadukasta videokuvaa kaikissa valaistusolosuhteissa.

Säästä projektin kustannuksissa

Minimising Project Costs

Kameroiden laaja kuvakulma, etäsäätömahdollisuus ja sisäänrakennettu analytiikka sekä kattava sää- ja iskusuojaus tuovat turvaa ja voivat pienentää turvajärjestelmän kustannuksia merkittävästi.

Tuotevalikoima

Canonin 70 vuoden kuvantamisosaamiseen perustuvat turvakamerat pitävät jokaisen sopen valvottuna. Kääntöpää-, kupu- ja runkokameroiden Full HD- tai 1,3 megapikselin tarkkuus ja laadukas objektiivi mahdollistavat laajan kuva-alueen ja erinomaisen kuvanlaadun myös hämärässä

PTZ-kamerat

Kupukamerat

Kiinteärunkoiset kamerat

Kameran kallistus-, kääntö- ja zoomaustoiminnoilla voidaan valvoa laajoja alueita ja seurata kohteita helposti. Sopii hyvin esimerkiksi liikenteen ja kaupunkialueiden valvontaan.

Kupukameramme ovat hyvä osoitus siitä, miten huomaamatonta valvonta voi parhaimmillaan olla. Pienen kokonsa ja miellyttävän muotoilunsa ansiosta ne sopivat hyvin niin sisä- kuin ulkotiloihinkin.

Laajan katselukulmansa ansiosta kiinteät runkokameramme sopivat monenlaisiin tarkoituksiin, ja ne on helppo asentaa seinään tai kattoon.

Lisätiedot ja tuki

Asiakkaidemme kertomaa

Case studies

Tutustu asiakkaisiimme ja lue, kuinka Canonin turvakamerat ovat auttaneet todellisissa valvontatarpeissa.

Järjestelmän suunnittelutyökalut

System Design Tools

Näillä työkaluilla voit suunnitella räätälöidyn ratkaisun tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Lisätietoja verkossa

Lataa ohjelmistoja, laiteohjelmistoja ja käyttöoppaita valvontakamerallesi.

Aiemmat valvontakameramallit

Etsi vanhojen valvontakameramallien ja yhteensopivien lisävarusteiden teknisiä tietoja tuotearkistostamme.