Canon PosterArtist Lite

PosterArtist Lite

Canonin PosterArtist Lite -ohjelma on yksinkertaistettu versio PosterArtist-ohjelmasta, mutta sen ydintoiminnot ovat samat. Sen avulla voit suunnitella ja tulostaa ammattitasoisia julisteita neljän helpon vaiheen kautta. Mukana toimitetaan yli 1 300 mallipohjaa, valokuvaa ja leikekuvaa, jotka sopivat moniin erilaisiin yritysympäristöihin. Näyttävien julisteiden ja opasteiden luominen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Edut

  • Luo helposti upeita julisteita
  • Yli 1 300 mallipohjaa, valokuvaa ja leikekuvaa
  • Automaattinen värinkorjaus ja tekstin muokkaustoiminnot
  • Tuo omia grafiikkatiedostojasi tai valokuviasi
  • Tulosta Wordista, PowerPointista ja Excelistä
  • Julistetiedoston jakaminen pilvipalvelussa

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon PosterArtist Lite

Upea lopputulos neljän helpon vaiheen kautta


Luo näyttäviä julisteita ja opasteita neljän helpon vaiheen kautta. Valitse julisteen pienoiskuva ja haluamasi mallipohja. Valitse paperityyppi ja vaaka- tai pystytulostus. Muokkaa tekstiä, fontteja ja värejä ja tuo halutessasi omia kuvia. Sitten voit tulostaa mestariteoksesi Canon imagePROGRAF -tulostimella.

Valtavasti vaihtoehtoja


PosterArtist Lite -ohjelmassa on yli 1 300 mallipohjaa, valokuvaa ja leikekuvaa, joten luovat mahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat. Monipuolisen kuvavalikoiman ansiosta julisteiden ja opasteiden luominen erilaisiin yritysympäristöihin on helppoa, olipa kyse vähittäiskaupasta, majoituksesta, vapaa-ajasta, koulutuksesta, julkisista palveluista, terveydenhuollosta, kuljetustoimesta tai muusta yrityksestä.

Enemmän kuin vain julisteita


PosterArtistin avulla luot enemmän kuin vain julisteita. Word-asiakirjat, PowerPoint-esitykset, Excel-käyrät – kuten myös Canon-laitteillasi skannatut asiakirjat – ovat helposti tuotavissa PosterArtist-ohjelmaan ja tulostettavissa välittömästi Canonin suurkuvatulostimilla. Lisäksi voit jakaa julisteita vaivattomasti muiden kanssa pilvipalvelun välityksellä, kun käytössäsi on myös Canonin Direct Print & Share -ohjelma.*

* Tiedostojen jakaminen pilvipalveluissa on käytettävissä PosterArtist Lite -ohjelman versiossa 2.5 (toukokuu 2014). Nykyiset asiakkaat voivat päivittää ohjelman Canonin Software Download Centre -sivustolla.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon PosterArtist Lite ominaisuuksista ja toiminnoista.