Yrityskäyttöön

CAD-/GIS-työnkulkuohjelmistot

Optimoi ja hallinnoi suurkokotulostusta CAD-/GIS-, verkko- ja mobiilisovelluksista.

Lisätietoja

Océ Publisher Mobile

Océ Publisher Mobile

Océ Publisher Mobile -sovelluksen avulla voit tulostaa PDF-*, DWF-*, PLT (HPGL1/2)-, JPG- ja TIFF-asiakirjoja Océ-tulostimilla iPad- tai iPhone-laitteesta. Voit tulostaa asiakirjoja, skaalata tulosteita, käyttää pääasetuksia ja näyttää jonon sekä materiaalin ja tulostimen musteen/väriaineen tilan milloin tahansa. Kielivaihtohtoja on 20. Sovellus tukee kaikkia Océ TCS-, TDS-, ColorWave- ja PlotWave-malleja.
*Määräytyy järjestelmän ominaisuuksien mukaan.

Océ Client Tools

Océ Client Tools

Maksuton Océ Client Tools -suurkuvaohjelmisto helpottaa teknisten asiakirjojen valmistelua ja esikatselua sekä niiden lähettämistä eri kohteisiin. Tätä tulostinohjelmistoa voidaan käyttää töiden lähettämiseen yhdelle suurkuvatulostimelle, yrityksen omaan tulostuskeskukseen, etäpainopalvelujen tarjoajille tai digitaalisesti verkkopalveluihin ladattavaksi.

Océ Publisher Select 2

Océ Publisher Select 2

Océ Publisher Select 2 tehostaa työnkulkua. Ohjelmiston avulla voi helposti muodostaa tulostustyön yhdestä tai useammasta tulostusvalmiista tiedostosta ja säätää kaikki tarpeelliset asetukset sekä tarkistaa ne ennen tulostusta. Näin suurkuvatulostuksen tuottavuus kasvaa.

Océ Repro Desk Studio

Océ Repro Desk Studio

Océ Repro Desk Studio -suurkuvatulostusohjelmisto on helppokäyttöinen työkalu, jossa yhdestä käyttöliittymästä voidaan lähettää tulostustöitä useisiin kohteisiin: paikallisille tulostimille, keskitettyyn repropalveluun tai jopa ulkoisiin tulostuspalveluihin. Sen avulla näet tulosteet ennen tulostusta juuri sellaisina kuin ne tulostettuina näyttävät. Integroidun tulostustilien valvonnan avulla voit seurata ja jakaa tulostusmääriä ja kustannuksia helposti.

Océ Account Center

Océ Account Center

Maksimoi suurkuvatulostimen tarjoama vastine rahoille Océ Account Center -ohjelmiston avulla. Tämä ainutlaatuinen kustannustenjako-ohjelmisto seuraa kaikkien suurkuvatulostimen toimintojen käyttöä. Voit tarkkailla tulostusta, kopiointia ja skannausta ja jakaa kustannuksia tietyille projekteille tai osastoille. Océ Account Center -ohjelmiston avulla teet suurkuvatulostuksesta tuottavaa.

Océ View Station

Océ View Station

Océ View Station on helppokäyttöinen kuvien katseluun ja tiedostojen käsittelyyn tarkoitettu ohjelmisto. Se on tuottava työkalu digitaalisten asiakirjojen katseluun, korjaukseen, muokkaukseen ja käsittelyyn. Alkuperäisiä sovelluksia ei tarvitse avata.

Muut tuotteet ja palvelut

Katso myös

Muut palvelut

  • Business services

    Haluatko kasvattaa yrityksesi liiketoimintaa, lisätä tuottavuutta, pienentää tulostuskustannuksia tai ulkoistaa tulostamiseen ja asiakirjojen käsittelyyn liittyvät palvelut? Canonin räätälöidyt palvelut vastaavat yrityksesi haasteisiin ja auttavat saavuttamaan tavoitteet.